Varm kakao med skumfiduser


Kender du den om Rudolf, Rudolf med den røde tud… Han var et gammelt rensdyr… tra lala la.. Ja, mit julehumør er så småt ved at indfinde sig, og rundt omkring herhjemme dukker små nisselandskaber, nissedøre og julekranse op.

rensdyr skumfiduser

I dag har været en rigtig trist gråvejrs dag, så derfor har vi puttet os på sofaen med dyner, tegnefilm og en deeeeeeejligt varm kop rensdyr kakao. Jeg er selv vokset op med en mor og far der gjorde meget ud af julen. Vi lavede hjemmelavede gaver, hyggede inden sengetid med konfekt og lod os tro på julemanden og nisser i mange år. Det var sådan en fantastisk og magisk tid for mig, som jeg rigtig gerne vil give videre til mine børn nu.

Zoey på 4 var eldevild da hun så de fine rensdyr skumfiduser. Hun har allerede planer om at jeg skal tegne alverdens dyr og ting på dem. Jeg får jo helt præstations angst!

img_6314
De er dog yderst simple at lave og har blot kostet mig nogle fine mad tusher ( Kan evt. købes her) og en pose skumfiduser. Ja, og selvfølgelig kakao.

De er simpelthen så nemt og lige til, og som Zoey så ganske fint sagde så kan man jo tegne alt, det er kun fantasien der sætter grænser.

Husk at du i hele December kan følge med på både instagram og facebook, hvor jeg næsten hver dag deler fine bordopdækninger, julekrea, drinksopskrifter og selvfølgelig en masse nytårs inspiration.

Julehilsner fra Samanda

 

1 Comment on Varm kakao med skumfiduser

  1. Jeanette
    november 17, 2016 at 9:04 pm (2 år ago)

    Comment

    Svar

Leave a Reply