Superhelte prints til cupcakes

Efter jeg havde postet mine Prinsesse prints og FROZEN prints fik jeg lidt dårlig samvittighed, for hvad med drengene? Der skal jo også være noget til dem.

Herhjemme ligger Zoey med lungebetændelse og jeg selv med influenza, så overskuds-event-moderen har desværre ikke lavet cupcakes for at illustrere hvordan de kan se ud lige som ved Prinsesserne og FROZEN, men det er samme princip.

IMG_5602[1]
Figurerne i kagerne har jeg selv sat op i Photoshop, og dem kan du hente gratis herunder. Der er to ark, så hvis du vil have figurerne på begge sider kan du hente begge to.

Mine er printet på meget tykt papir. Hvis du kun har almindeligt tyndt papir kan det være en fordel at laminere dem, eller lime dem fast på et stykke pap.

Superheroes prints -eventsbysam.dk
Superheroes prints spejlvendt -eventsbysam.dk

Jeg elsker at se når i har brugt mine idéer, og vil rigtig gerne se resultatet af jeres arbejde. Så hvis i har lyst er i meget velkommen til at skrive på min facebook væg og poste billeder af resultatet. Både kagerne her, men også alle mulige andre fest idéer.

3Pingbacks & Trackbacks on Superhelte prints til cupcakes

  1. […] Hvis du er mere til prinsesse prints kan du hente dem –her– Eller har du en dreng der snart har fødselsdag kan du hente seje superhelte prints –her– […]

  2. […] prinsesse sofia – eventsbysam.dk prinsesse sofia spejlvendt – eventsbysam.dk Hvis du er mere til prinsesse prints kan du hente dem –her– Eller har du en dreng der snart har fødselsdag kan du hente seje superhelte prints –her– […]

  3. […] Er din søn mere til superhelte, så kan du hente et tilsvarende ark –her– […]

Leave a Reply