Smukke isterninger – Som skriger af forår og sommer

Åh hvor har jeg kigget misundeligt på alle de flotte billeder på Pinterest hvor folk har lavet isterninger med flotte farvestålende blomster! Ja, og når man ikke kan holde ud ikke at have prøvet det, ja så må man jo af sted efter isterningbakker og blomster.

Isterninger med blomster
isterninger med blomster

Nu hvor forår og ikke mindst sommeren nærmer sig ville disse flotte isterninger gøre sig utrolig godt i spanden til hvidvin eller champagnen, som selvfølgelig skal nydes på terrassen med varme tæpper omkring sig til synet af solnedgangen.

De skal du bruge
• Isterningbakker
• Blomsterhovedet i forskellige farver
• Selvfølgelig vand og en fryser! (Ret oplagt i know!)

Sådan gør du
Tag blomsterhovedet af planten/buketten og skyl dem. Hæld vand i isterningbakken og læg blomsterne i.
Kom dem i fryseren natten over og så er de klar til brug. Jeg anbefaler at man ikke bruger dem i glasset til sine driks da de fleste blomster ikke kan spises, eller så er det hvertfald på eget ansvar! Falder du tilfældigvis og nogle spiselige blomster som fx tallerkensmækkere så kan du sagtens bruge dem i dine drinks – Det må helt klart blive mit næste projekt.

Isterninger med frugt
isterninger med frugt

Hvis du gerne vil prøve kræfter med endnu flere isterninger så skal du da i gang med at fryse div. citroner, lime, mynthe osv. ned, som jo sagtens kan komme i vandkaraflen eller i glasset når du får gæster.

Det er helt samme princip som ovenover, og så skriger de smukke farver jo næsten af sommer! Jeg bliver i hvert fald i godt humør af dem, og får lyst til at drikke endnu mere vand 🙂

Leave a Reply