Pige dåb – Af Michelle Bekker

Jeg har lært Michelle at kende gennem Instagram og blev med det samme helt forelsket i den dåbsfest hun har holdt for sin datter Sommer Lilly. Festen er holdt i farverne lyserød og hvid, helt ned til den mindste sukkerknald.

Hvis i vil se mere til Michelle kan i finde hende på Instagram @Chelle_Lilly hvor hun viser billeder af hendes smukke datter Sommer, barselslivet og boligindretning.

Bordopdækning og pynt
Michelle og hendes forlovede (sikkert mest Michelle) havde valgt runde borde til dåbsfesten. Helt klassisk med hvide duge, harlequin ternede servietter i hvid og lyserød, en lille organza pose med skumfiduser til gæsterne (kan købes her) og lyserøde balloner med helium på alle borde.
IMG_5236[1]

Til hver af gæsterne havde hun også lavet en lille seddel med “ønsker for babyen”. Det er en amerikansk tradition, og foregår på den måde at hver gæst udfylder sedlen med hvad de ønsker for den lille baby i fremtiden. En rigtig sød idé, og sjovt når barnet når konfirmationsalderen, eller 18 år’s fødselsdagen så at kigge tilbage og se om det er gået i opfyldelse.
IMG_5240[1]

Pynten til dåbsfesten bestod af pomponer som Michelle selv havde lavet i dagene op til barnedåben. Et større arbejde men kan betale sig i sidste ende. Er du ikke den helt store D.I.Y kvinde kan du købe dem hos jaminasfest.dk
IMG_5238[1]

IMG_5242[1]

Som jeg nævnte i starten var Sommers dåb holdt i lyserød og hvid helt ned til mindste sukkerknald! Michelle havde farvet sukkeret til kaffen lyserødt. Hvis du også gerne vil farve dit sukker til dåben har Michelle lavet en lille guide
IMG_5247[1]

 

Velkomstdrinks, Menu og dåbskage

Til velkomstdrink blev der serveret Asti med hindbærlikør og kanten på glasset var dekoreret med lyserødt sukker. Til børnene var der juice.

Menuen bestod af smørrebrød som i øvrigt er dejlig stress frit. (vi serverede også selv smørrebrød til Zoey’s dåb) Det giver plads til nyde dagen for fadende er jo klargjort og lige til at stille på bordene.
IMG_5243[1]

Og som kronen på værket og dejligt utraditionelt havde de bestilt et lille tårn af cupcakes i stedet for den traditionelle dåbskage. Kagerne bestod af hindbær bund med hvid chokolade frosting, et lyserødt S af chokolade og drysset med frysetørret hindbær.
IMG_5239[1]
IMG_5246[1]

Det var alt fra Michelle og hendes datter Sommers barnedåb. Besøg dem endelig på Instagram og smid en kommentar herunder for hendes flotte gennemførte fest.

Vil du se flere idéer til pigedåb kan du se Heidi Korsgaards dåbsfest –her–

Mangler du idéer til drengedåb kan du se Ann-Katrine Prang Christensens dåbsfest –her–

Hvis du står og skal i gang med planlægningen af barnedåb eller en anden fest kan du med fordel hente min planlægningsliste, som er perfekt til at holde overblik over alt det du skal nå før festen, under festen og efter festen samt lidt gode råd. Du kan se den –her–

1Pingbacks & Trackbacks on Pige dåb – Af Michelle Bekker

  1. […] Vil du se flere idéer til pigedåb kan du se Michelle Bekkers dåbsfest –her– […]

Leave a Reply