Pige dåb af Heidi Korsgaard

Hvis jeg får en pige næste gang skal hendes dåbsfest se sådan her ud! Søde Heidi som ejer bloggen Den Kreative Sky har holdt den flotteste dåbsfest for sin datter Silke, og der er ikke sparet på glimmer, glitter, balloner, lyserød og SLIK!

Herunder kan i se hendes veludførte og gennemtænkte dåbsfest samt de flotte invitationer som hun selv har lavet.

Invitationer
Invitationerne har hun valgt at holde simple. Hun har selv sat selve kortet op i photoshop og printet dem i postkort størrelse på noget lækkert papir. Derefter har hun limet kortet fast midt på en doilie og foldet siderne ind mod midten og til sidst afsluttet ved at sætte bånd omkring og binde en lille sløjfe.
invitationer_11
invitationer_10
Bordopdækning, pynt og dekoration
Heidi har valgt langborde til dåbsfesten med hvide velour duge. Balloner er der heller ikke sparet på, så hele lokalet var prydet med de fineste hvide og lyserøde balloner fyldt med konfetti og helium.
lokale_2pn

I det lokale de valgte at holde dåbsfesten var der en billedvæg med nogle billeder som ikke passede ind til festen. Så for at gøre det mere hjemmeligt og pænt printede Heidi nogle billeder af Silke og satte dem fast udenpå rammerne med elefantsnot. En sød detalje som man sagtens kan benytte sig af selvom der ikke lige er en billedvæg i det lokale forsamlingshus.
billedvægpn
Blomsterdekorationen bestod af gule nelliker og violette roser. Vasen havde hun pyntet med hvide doilier og lyserødt silkebånd. blomster

Bordet havde hun pyntet med små runde udklip af dåbsbarnet Silke, fine prints, guld-glimmer papir, stadig holdt i de fine pastel nuancer.
Bordpynt

 


Menuen

Da kirken først var kl. 14 valgte de kun at invitere til boller og kage. Desværre fik Heidi ikke taget et billede af ta´selv bordet, så i får lige lidt billeder fra dagen efter.
Menuen stod på boller med pålæg – muffins – kyskager – frugtspyd og slik, masser af slik.

slik

madenpn
Det var Silkes dåbsfest, og hvis du har lyst syntes jeg bestemt at du skal kigge forbi Heidis blog Den Kreative Sky som er den sejeste kreative blog jeg længe har set! Fyldt med inspiration til kreative D.I.Y. projekter.

Hun er også at finde på Instagram @denkreativesky så kig endelig forbi.

Vil du se flere idéer til pigedåb kan du se Michelle Bekkers dåbsfest –her–

Mangler du idéer til drengedåb kan du se Ann-Katrine Prang Christensens dåbsfest –her–

Hvis du står og skal i gang med planlægningen af barnedåb eller en anden fest kan du med fordel hente min planlægningsliste, som er perfekt til at holde overblik over alt det du skal nå før festen, under festen og efter festen samt lidt gode råd. Du kan se den –her–
silke_5pn

4 Comments on Pige dåb af Heidi Korsgaard

 1. Christie Colgan
  februar 16, 2015 at 4:33 am (3 år ago)

  I like this post, enjoyed this one thankyou for putting up.

  Svar
 2. Pernille
  juli 23, 2015 at 11:12 am (2 år ago)

  Hvor er det bare lækkert & flot! 😀
  Balloner og bordpynt (de runde der ligger på bordet) , hvor er de ting købt henne? 🙂

  Svar

2Pingbacks & Trackbacks on Pige dåb af Heidi Korsgaard

 1. […] Vil du se flere idéer til pigedåb kan du se Heidi Korsgaards dåbsfest –her– […]

 2. […] Vil du se idéer til pigedåb kan du se Heidi Korsgaards dåbsfest –her– […]

Leave a Reply