Photo booth props – D.I.Y Guide

Som i kunne læse i gårsdagens indlæg her så glæder jeg mig RIGTIG meget til nytår og har mange idéer og planer så aftenen bliver så gennemført og magisk som overhovedet muligt.

Til min datters cirkus fest tilbage i 2014 havde jeg købt nogle rigtig fine Photo booth props i Tiger butikken, og de var geniale! Gæsterne syntes det var rigtig sjovt at tage billeder af hinanden med skæg, briller, piber og lign. og endnu sjovere var det da vi dagen efter kunne kigge alle billederne igennem – for de var godt nok underholdene.

Derfor har jeg besluttet at vi til nytårsaften skal have nogle sjove props så vi kan tage sjove billeder af hinanden. Desværre har jeg ikke kunne finde nogle denne gang som opfyldte mit ønske om guld, glimmer og glitter, så derfor har jeg valgt at lave mine egne. Herunder har jeg lavet en lille guide så du selv derhjemme kan lave dem.

photo booth props nytår

Det skal du bruge

  • Grillspyd (i træ)
  • Limpistol eller sekund lim
  • Pap – Valgfrit (Jeg har brugt glimmer pap i guld, sort og sølv fra Panduro, Søstrene Grene & Tiger)
  • Saks
  • Blyant
  • Skabeloner (Du kan vælge at tegne dem i fri hånd eller printe nogle eksisterende for derefter at klippe dem ud og tegne dem op på glimmerpapiret)

Sådan gør du

Nogle af mine props er tegnet i fri hånd (champagneglassne) og resten er lavet ud fra skabeloner som jeg har hentet her (du finder filerne et godt stykke nede på siden): http://thebudgetsavvybride.com/diy-photobooth-props/

Når du har downloadet filen skal du blot printe og klippe motiverne ud. Derefter kan du tegne dem op på dit glimmerpapir eller pap og klippe igen. Hvis du ikke har meget så meget tid kan du sagtens printe den downloadet fil ud på pap og bare bruge dem som de er.

Når du har alle motiverne klar limer du såmænd bare grillspyddene på bagsiden og vupti – så er der mange timers underholdning for næsten ingen penge.

Et ekstra twist

Skal du give den lidt mere gas (og har du plads til det) så kan en idé være at opsætte en rigtig Photo booth med fx et stykke stof eller dug og pynte den med glimmer og stjerner. Præcis lige som på billedet her

photobooth

Vil du have endnu flere idéer til nytårsfesten?

Hvis du er interesseret i endnu flere nytårs idéer og inspiration så følg endelig med på facebook ‘Eventsbysam’ eller instagram ved samme navn :)

De bedste jule- & nytårshilsner Samanda / Eventsbysam

1Pingbacks & Trackbacks on Photo booth props – D.I.Y Guide

  1. […] props – jeg har selv lavet mine (d.i.y. photobooth props), men de kan også sagtens købes til en rimelig pris i fx. Føtex eller […]

Leave a Reply