Nissen er flyttet ind, og han har taget sin nissedør med

Traditionen tro er nissen og julemanden flyttet til Smørum igen i år.
Zoey på 3 er meget fascineret af nissedøren og er overbevist om at dette er døren til Grønland hvor Julemanden jo bor sammen med alle sine drille nisser.

Nissedør

Sidste år købte jeg denne dør fra miniaturehuset.dk som var rigtig populær herhjemme, og hver søndag i advent havde nissen lagt en lille gave til Zoey. Så den succes skulle selvfølgelig gentages!
Sidste år gjorde nissen ikke meget ud af at lave narrestreger, da Zoey jo kun var 2 år, og ikke helt forstod sammenhængen. I år bliver det helt anderledes og jeg har en masse sjove drillerier i ærmet! Dog starter jeg blidt op, så 1. december ligger jeg en julekalender med låger hun kan åbne og så får hun en nissehue, for så er det rigtig blevet jul og nedtællingen kan begynde.

I år er nissens område blevet pimpet med en hjemmelavet guirlande og inden længe får den selvskab af en julebuk og en postkasse som jeg igen i år har bestilt fra miniaturehuset.dk

Nissedør

Sådan laver du din egen guirlande:

Du kan downloade mit ark her som du bare skal printe og klippe ud. Det er i lidt dårlig opløsning da det er billeder jeg har fundet på Google, men det ses ikke når den kommer op at hænge.

Download: Guirlande til nissedør

Når du har printet harket ud er det bare i gang med at klippe. Det er ret småt, så hvis du er indehaver af sådan en lille kniv og et skærebræt vil dette klart være en fordel. Det tager ca. 30 min. at klippe det hele ud, så sæt gerne tid af til det.

Når det hele er klippet ud hænges det på en snor (sytråd) og sættes op ved nissens dør.

Nissedør

1 Comment on Nissen er flyttet ind, og han har taget sin nissedør med

  1. Pia
    november 24, 2015 at 7:31 pm (3 år ago)

    Hvor er det fint! Det varer heller ikke længe før vores nisse flytter ind hos mig og mine drenge i Ølstykke 🙂 kh Pia

    Svar

Leave a Reply