Nedtælling til nytår – 6 aktiviteter for børn

Jeg har igen hevet fat i en amerikansk tradition til nytårsaftens aktiviteter – ja de kan altså et eller andet derovre, så hvorfor ikke hive nogle af alle de skønne idéer til Danmark? I dag har jeg lige fået færdiggjort børnenes nytårsleg, som i alt sin enkelthed går ud på at de hver time indtil kl. 00.00 åbner en pose med det korrekte klokkeslæt.

nytårs leg

Jeg har valgt at legen starter kl. 18.00 til Dronningens nytårstale, for hvem gider egentlig at se det når man kan lege i stedet og have det sjovt? Alt det jeg har i poserne er noget jeg enten har downloadet og printet eller har haft liggende herhjemme. Så en god idé ville være at eje en printer, og hvis dette ikke er tilfældet, så findes der rigtig mange andre små ting man kan komme i poserne – det er bare om at være kreativ.

Husk endelig at de ting jeg har i poserne blot er mit forslag, du kan sagtens bytte rundt på det hele og komme andre mere alderssvarende ting ned i poserne.

Print af urskiver

Du kan printe urskiver via hjemmesiden http://www.hoosierhomemade.com lige under andet billede et stykke nede på siden eller du kan vælge at lave dine egne. 🙂 God fornøjelse

 

Kl. 18.00 – Lav din egen nytårshat

tegn selv nytårshat
I posen kl. 18.00 har jeg lagt nogle skabeloner så børnene selv kan designe deres egen nytårshat samt nogle farveblyanter, glimmer, stjerner, lim (tape ville også være perfekt) & elastiksnor. Så kan de udfolde deres kreative evner i mens vi andre stener Dronningens Nytårstale og spiser os mætte i tapas 😀

De fine ark kan du downloade via hjemmesiden http://www.totschooling.net på dette link.

 

Kl. 19.00 – Balloner, serpentiner & truthorn

Nytårs sjov til børn

I posen kl. 19.00 får børnene deres eget lille nytårskit med div. truthorn, balloner, serpentiner, knallerter og konfetti. Så kan de få lov til at pynte de få kvadratmeter som jeg endnu ikke har overdænget med konfetti og holde truthornskonkurrence eller hvad de nu lige har fantasi til.

Her kan du bare tage lidt af den allerede indkøbte pynt og putte i små poser.

 

Kl. 20.00 – slikposer & tegnefilm

Nytår med børnSelvfølgelig skal de små søde og artige børn have en slikpose nytårsaften (der findes også sunde alternativer) så de kan slå sig ned i sofaen og tage en lille slapper til en film. Pigerne herhjemme er som de fleste andre piger VILDE med frk. Elsa & Anna så selvfølgelig sætter vi FROST på, på Netflix. Så er de aktiveret den næste time til halvanden i mens vi voksne tager en omgang Cranium.

 

Kl. 21.00 – Nytårsbanko

nytårsbanko

Endnu engang har jeg været på pinterest og fundet dette nytårsbanko som kan downloades ganske gratis via hjemmesiden http://www.kristendukephotography.com. Download linket finder du lige under 1. billede et stykke nede på siden. Hvis du ikke kan finde det kan du downloade pdf. filen her nytårsbanko

Det skal bare klippes ud og så er det klart. I posen til børnene har jeg også lagt nogle farveblyanter som de kan bruge til at krydse af med.

 

Kl.22.00 – Sæt truthornet på munden

nytårsaktivitet for børnhaha, nu må i ikke begynde at grine vel? Jeg er ikke verdensmester i at tegne, men idéen fungerer heldigvis! I stedet for at sætte halen på æsel så skal børnene i stedet sætte truthornet i munden 😀

Du kan nu også printe et billede ud i stedet og ligge i posen sammen med truthornene. På truthornene har jeg sat et stykke dobbeltklæbende tape så de er lige til at klistre på tegningen.

Kl. 23.00 – Knaldperler og stjernekastere

nytår for børnI posen kl. 23.00 har jeg lagt nogle bøtter med knaldperler samt nogle stjernekastere, det er lige hvad pigerne kan håndtere da de jo ikke er så gamle endnu. Men har du ældre børn så kan du jo altid give dem nogle heksehyl eller hvad de nu lige finder sjovt.

Så er de næste 10-20 min. hvert fald brugt med at kaste knaldperler ned i jorden..

 

Kl. 24.00 – Godt nytår!

fyrværkeri

Kl. 24.00 står vi klar med champagnen og kransekagen. Til børnene laver jeg en alkoholfri filur (appelsinjuice toppet med rød sodavand) og isterninger men vingummibamser i. Jeg har desværre ikke noget billede af denne poses indhold men den er fyldt op med en masse konfetti og beskyttelsesbriller, for så er vi klar til at skyde nytåret ind.

 

Jeg ønsker jer alle et helt fantastisk nytår og jeg håber at i fortsat vil følge med i 2016!

Hvis du har nogle ønsker til kommende indlæg, har gode idéer, mangler inspiration til temafester etc. så smid en kommentar herunder, så ser jeg hvad jeg kan fremtrylle.

I januar ligger jeg ud med en masse inspiration til barnedåb og så kommer min lille søn forhåbentlig til verden inden for de næste 5-6 uger så hvis der er lidt dødt på bloggen, facebook eller instagram i en periode, så er det fordi jeg har født en lille festbaby 😀

De aller bedste nytårshilsner Samanda

 

 

 

 

3 Comments on Nedtælling til nytår – 6 aktiviteter for børn

 1. Mette Thorborg
  oktober 27, 2016 at 5:01 pm (12 måneder ago)

  Hvor var det bare en genial ide, hvor har du køb div ting, der skal i poserne?
  Nytårs banko er så fint.. 🙂

  Svar
  • Samandaberlin
   november 17, 2016 at 1:52 pm (11 måneder ago)

   1000 tak Mette! Det meste er købt et par dage inden nytår hvor butikkerne er fyldte med nytårs ting og sager. Tigeren og Søstrene Grene er hvert fald et besøg værd, de har masse af fine lege ting og hobby artikler.

   Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Nedtælling til nytår – 6 aktiviteter for børn

 1. […] Sidste år lavede jeg en masse poser med aktiviteter i, som du kan se her.  […]

Leave a Reply