Monster popcorn

Jeg har før lavet lyserøde popcorn med chokolade som viste sig at være en kæmpe succes, så denne gang er jeg sprunget ud i en grøn version med skumfiduser lige i tide til Halloween.


Grønne popcornGrønne popcorn til halloween
Du kan lave disse lækre popcorn på 2 måder. Hvis du vil lave dem med grøn chokolade så skal du følge denne opskrift. Der skal du blot tilføje grøn chokolade istedet for den lyserøde. Hvis du hellere vil give dig i kast med denne lidt billigere opskrift med skumfiduser så skal du blot kigge med herunder.

De smager begge lækkert! Opskriften på grønne monster popcorn får du her:

Dette skal du bruge:

  • En skål popcorn.
  • 3 spiseskefuld smør
  • 7 dl. mini skumfiduser (du kan sagtens bruge de lidt større men så skal du skære dem ud i mindre stykker)
  • Grøn farve. Jeg har brugt almindelig frugtfarve men for at få dem lidt mørkere grøn kan du købe noget noget foodcolor i hobybutikker.

Fremgangsmåde:
For at lave skumfidus massen skal du først smelte smørret i en gryde. Når smørret er smeltet tilsætter du skumfiduserne under omrøring. Lige så snart den sidste skumfidus er smeltet skruer du ned for varmen. Derefter tilsætter du den grønne farve og rører rundt det det er blandet godt sammen.

Massen hældes over popcornene og det hele vendes stille og roligt sammen. Start med at hælde en lille smule over og smag dig frem så de ikke ender med at blive vamle. Jo mere af massen du hælder i jo grønnere og mere klistrede bliver de.

Hæld dem over på en bageplade og spred dem godt ud så skumfidusmassen sætter sig fast til popcornene. Efter et kvarters tid kan du hælde dem i en skål og servere dem for dine gæster.

Du kan også putte dem i nogle papirsposer som du enten printer med tekst eller skriver på a la disse herunder. Jeg er sikker på at børnene vil elske det! Halloween popcorn

…… Og hey, husk lige at tjekke alle mine andre Halloween diy’s ud under fanen temafester! Du kan også følge med på både facebook og instagram for endnu mere Halloween sjov 🙂 

Uhyggelige hilsner Samanda 

Leave a Reply