Klargøring til påske

Påsken nærmer sig med hastige skridt og jeg er kommet i rigtig forårs- og påskestemning. Så de kommende uger har jeg store planer, for da foråret kom tog det i den grad mit overskud med sig. Det har været savnet!

Vi er pt ved at renovere vores nye 60’er villa som vi overtog 23. december, der i den grad har krævet blod, sved og tårer. Vi er dog næsten i mål i stueplan, vi mangler bare døre, lister, spots og køkken. Alt dette er færdigt når vi rammer påske, så jeg har endnu en grund til at glæde mig!

I dag står den på krea i form af de sødeste små påskeudklip, der skal holde om de lækreste påskeæg. De skal bl.a. bruges til værtindegaver og som ophæng i stuen.

Skabelonerne jeg bruger kan du finde her 🐰🐥

Den kommende uge står i øvrigt på kanin kræmmerhuse som både kan bruges til is, popcorn, slik og påskeæg selvfølgelig. De er så søde at man næsten ikke kan lade være..
De fine kræmmerhuse kan downloades her 

Leave a Reply