Hjemmelavede jordbær og fersken ispinde

Sommeren er ENDELIG over os!

Og den har været læææææænge ventet! Jeg har drømt om sol og sommer de sidste mange måneder, og nu begynder teperaturen endelig at nå et punkt hvor vi kan sidde udendørs, finde sommertøjet frem og springe en tur i badebassinet… Og selvfølgelig spise os mætte i læskende is.

Herunder får du opskriften på hjemmelavede fersken/jordbær is, som ligner de fine filur is du kan købe i kiosken. Mums!

Hjemmelavede ispinde med fersken og jordbær
Jordbær og fersken ispinde

Ingredienser til 8 ispinde:

150g friske jordbær (fjern toppen)
2 hele ferskner
10 store mynte blade
3 teske sukker sirup*
1 1/2 d. koldt vand

Put jordbær, 1 teske sirup og en halv dl. vand i en blender og blend indtil den er “smooth”. Hæld blandingen i is formene, ca. 1/3 del op. Put ispinden i og kom dem i fryseren i ca. 10-15 min. indtil blandingen er frosset på toppen.

Skær ferskenen i halve og fjerne stenen. Skær dem derefter i skiver og kom den i blenderen med mynte bladende, det resterende sukker sirup og resten af vandet. Blend til det er “smooth” og kom derefter blandingen i isholderne. De sættes i fryseren indtil de er frosne.

Og lettere bliver det ikke! De er lynhurtige at mixe sammen og smager som en drøm! God sommer til jer alle.

*Sukkersirup: Kom lige meget sukker og vand i en gryde. Sæt gryden på kogepladen og varm siruppen indtil alt sukkeret er smeltet. Derefter sættes det i køleskabet til det er blevet koldt.

Hjemmelavede ispinde

2 Comments on Hjemmelavede jordbær og fersken ispinde

  1. Anna
    juni 12, 2015 at 1:07 pm (2 år ago)

    Hejsa, de ser skønne ud! Hvilken isbeholder bruger du til at lave dem i?
    Mvh Anna

    Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Hjemmelavede jordbær og fersken ispinde

  1. […] De her is er vores absolut yngling denne sommer. Opskriften er lånt fra Event by Sam som jeg personligt nyder at følge. Du finder opskriften lige […]

Leave a Reply