Hjemmelavede Bellini ispinde

Som navnet antyder så en denne ispind inspireret af cocktailen Bellini, som så derefter er lavet til en sodavands is. Bellini er en drink hvor man blander fersken puré med champagne eller mousserende vin. Den smager himmelsk og kan kun anbefales- både drinken og isen 🙂

Herunder får du opskriften på de lækre sodavandsis der inspirerede mig til at gå i gang, og så kan sommeren da bare komme an- VI ER KLAR!
Opskriften har jeg oversat fra engelsk til dansk og alle billederne har dygtige Honestly YUM taget (Da mine billeder ikke var noget at råbe hurra for.. )

Inden du går i gang skal du selvfølgelig eje et sæt isforme, ellers kommer du ikke så langt. De is forme jeg har brugt har jeg købt på http://www.kitchen4kids.dk og er fra designeren af Nicolas Vahé

bellini_popsicles_with__edible_flowers_12_2

Til ca. 10 ispinde skal du bruge

  • 6 dl. Mousserende vin eller Champagne
  • 1½ dl. alm. sirup
  • 2 dl. lemonade (friskprisset citroner, vand & sukker)
  • 2 Store ferskner
  • Spiselige blomster (valgfri)

bellini_popsicles_with__edible_flowers_9_2

Skær fersknerne i tern og kom dem i blenderen. Blend terne indtil den har opnået en fin ensartet konsistens og strain (si) den derefter ned i en skål.

bellini_popsicles_with__edible_flowers_1

Tilsæt derefter lemonaden, den mousserende vin og siruppen. Tilføj den mousserende vin stille og roligt så den ikke skummer overdrevet. Når du har blandet ingredienserne hælder du det endnu engang igennem sien.

bellini_popsicles_with__edible_flowers_2

Vask og tør de spiselige blomster. Du bestemmer helt selv hvilke blomster du vil bruge til isen. Jeg har brugt violer.
bellini_popsicles_with__edible_flowers_6

Hæld saften i is formene og kom derefter blomsterne i. Blomsterne vil automatisk flyde op til overfladen.bellini_popsicles_with__edible_flowers_4_1

Sæt is formen i fryseren uden at sætte ispinden i, i ca. 30 min. Derefter tager du den ud og blander blomsterne stille og roligt ned i formen. Så kommer du ispinden i og sætter is formene tilbage i fryseren til de er helt frosne. bellini_popsicles_with__edible_flowers_5

Når isne er klar tager du dem ud af fryseren, og du løsner dem ved at tage is formen under den varme hane i nogle få sekunder.
bellini_popsicles_with__edible_flowers_13

bellini_popsicles_with__edible_flowers_10_1

 

Hvis du skulle have lyst er du mere end velkommen til at joine mig på både instagram og facebook hvor jeg sommeren over vil dele lækre opskrifter på hjemmelavet is, cocktails og drinks og give en hel masse fest inspiration.

1 Comment on Hjemmelavede Bellini ispinde

  1. Ea Marie
    april 15, 2015 at 7:30 pm (3 år ago)

    Muuuums! Jeg anede ikke man kunne spise blomster 😀 Hvor ser det bare lækkert ud! Og super flotte billeder i øvrigt! Hvilket kamera bruger du? 🙂

    Svar

Leave a Reply