Hello kitty børnefødselsdag part 1

Helloooooooooo Kitty! Yes, min datter Zoey på 2 kunne bestemt ikke overtales til en Prinsesse Sofia temafest til sin 3 år’s fødselsdag, og da vi både har været omkring Cirkus temafest da hun fyldte 2 og FROST fest tilbage i april ja så var der ingen anden udvej end at opfylde hendes ønske og gå amok i pink, lyserød, glimmer og glitter! Hvilket egentlig ikke gør mig noget 😀

Men selvom jeg ELSKER glimmer balloner, kæmpe ekstravagante kager, eksklusivt festpynt og imponerende dessert buffeter – Ja, så er jeg også en smule nærig! For jeg vil meget hellere bruge mine penge et andet sted (og det vil mand også) så derfor har jeg valgt at holde denne fødselsdag på lavbudget hvilket Zoey slet ikke har opdaget, hun var bare helt forgabt i den lille irriterende kat og alt det flotte lyserøde slik!

Jeg syntes at resultatet er blevet helt perfekt, og jeg håber virkelig at den kan inspirere andre mødre til at holde en fantastisk temafest uden at smide en kæmpe pose penge efter det! For det er muligt.

Invitationer

Det vigtigste når man skal holde en temainspireret fødselsdag er allerførst invitationerne. De skal nemlig afspejle det valgte tema så gæsterne er indforstået med det og kan begynde at tænke i påklædning, forventninger til festen etc. – Og så er det sjovt og hyggeligt at sidde sammen og finde på kreative invitationer som andre bliver begejstrede over.
Hello Kitty invitationer

Zoey’s invitationer har jeg lavet på computeren og er sat sammen af en forside med “Hello Kitty” samt en bagside med teksten. Derudover har vi klippet i lidt pink glimmer karton og limet på så det passer med sløjfen. De har kostet mig ingen ting, udover lidt lim og nogle fine pink kuverter fra Panuro hobby, som man i øvrigt kan lave selv meget let.

Pink løber og helium balloner

Præcis lige som til Zoey’s 2’års fødselsdag havde jeg valgt at ligge en løber ud til gæsterne.. Denne gang blev den pink for at fortsætte temaet. Min pink løber er hjemmelavet med resten af stoffet fra bordløberen da der var en masse i overskud. Langs løberen havde jeg fyldt en masse balloner op med helium og over døren havde jeg sat et velkommen skilt op som jeg også selv har lavet. Desværre har jeg ikke et billede af indgangen, men jeg håber at i kan se det for jer!

Helium er dog lidt dyrt, men den flaske jeg har købt holder til ret mange balloner, og mon ikke jeg får brug for den igen en dag 😀

Bordopdækning

Til Zoey’s fødselsdag kom der både børn og voksne, så derfor har jeg dækket op på 2 forskellige måder. Ved de voksne er der bare tallerkner, bestik og glas men hos børnene har jeg dækket op med træbestik, flasker til vand med sugerør i, en hjemmelavet “slikholder” så de selv kan blande lidt slik og tage med sig rundt og sidst men ikke mindst et lille “tegne kit” med 4 forskellige Hello Kitty motiver og glimmer farveblyanter. Så er de hvertfald beskæftiget i mindst 10 min.
Hello kitty fødselsdagIMG_0695IMG_0698[1]Ned langs bordet havde jeg langt en pink løber, som egentlig bare er en lang bane stof som jeg har købt i stof & stil. Jeg mener at jeg gav ca. 200 kr. for 6 meter stof. Stoffet rækte både til bordløberen, løberen til min “candy bar” samt den pink løber udenfor – så bestemt alle pengene værd.

På løberen stod der vaser og lysestager pyntet med sølv glimmer, som jeg selv havde lavet og det er super nemt, og en billig måde at pimpe kedelige lysestager og glasflasker på. I vaserne havde jeg blandet lyserøde roser i 3 forskellige farvenuancer og rundt omkring på bordet havde jeg lagt nogle udklippede sølvglimmer cirkler fra Søstrene Grene.
IMG_0697Hello kitty fødselsdag
Som noget ekstra, og fordi jeg havde valgt den dyre kæmpelagkage fra havde jeg fået Lille Kagehus til at lave de fineste smukkeste småkager med Hello Kitty motiver og tretaller. De gik rent ind hos alle gæster og specielt hos fødselaren. Det var samtidig skønt med noget utraditionelt og anderledes som man ikke ser så ofte. I kan følge med i Lille kagehus skønne kageunivers på hendes facebook eller instagram side hvor i også kan se billeder af alle hendes andre smukke småkage dekoreringer.
IMG_0702[1]Hello kitty fødselsdag

 

Candy Bar

Hvis du vil se endnu flere billeder fra Zoey’s 3 års Hello Kitty fødselsdag så kan du kigge med i dette indlæg “Hello Kitty børnefødselsdag part 2” hvor du finder inspiration til fine D.I.Y.’s, slikbuffeten samt lege og aktiviteter.Candy bar

1 Comment on Hello kitty børnefødselsdag part 1

  1. Louise
    april 2, 2016 at 1:52 pm (3 år ago)

    Hvor har du popcorn bægerne og sløjferne fra?

    Svar

Leave a Reply