Halloween – Spider daiquiri

Så blev det søndag og jeg håber du er blevet inspireret så du derhjemme selv kan lave ulækre og klamme halloween drinks, både til store og små? Men inden vi går videre til næste uges tema, som er Halloween menuen, og uhyggelige bagværker, så får i lige en sidste opskrift med på vejen – nemlig Spider Daiquiri samt et et lille udddrag af alle mine tidligere halloween drinks.

Halloween daiquiri

Spider Daiquiri

Dette skal du bruge: (til én person)
3 cl. lys rom
5 jordbær
3 cl. lime sirup
1 cl. jordbær sirup
isterninger
Sugerør (Mine er fra Jaminasfest.dk)

Sådan gør du:
I blenderen med det hele. Du ganger bare opskriften op til det antal i er. Du kan også komme lidt sort frugtfarve i som jeg har gjort på dette billede fra sidste år’s fest.

Et lille halloween trick:
Du kan nemt pynte dine glas med edderkopper eller andre klamme insekter. Jeg har brugt alm. skolelim til at sætte edderkopperne fast med. Når du så er færdig med halloween kan du let tage edderkopperne af og vaske glassne op så alle lim-rester forsvinder.

Halloween pyntHerunder kan du se nogle af mine tidligere halloween drinks hvis du har misset nogle af dem eller mangler endnu mere inspiration:

Mosekonens Hjemmebryg

Halloween drinks

 

Grev Draculas favorit

Halloween drink

Farverige shots
Halloween fest
Blood-Shots
Halloween shots
Monster Slim

Halloween fest - poisen daiquiri

Poison

Halloween drinks
Har du lyst til endnu mere halloween inspiration? Så kan du starte med at se billeder og opskrifter fra sidste års halloween fest under fanen “Temafester” og derefter “Halloween” og ellers venter der en hel måned med tons vis af inspiration til halloweenfesten for både børn og voksne. Du kan følge med på facebook eller instagram og holde dig opdateret – det ville jeg blive så glad for!

Uhyggelige hilsner Samanda / Eventsbysam.dk

 

2 Comments on Halloween – Spider daiquiri

  1. Rasmus Damgaard
    oktober 17, 2016 at 5:50 pm (2 år ago)

    Super fedt og ganske kreativt 😉
    Nu får man jo helt lyst til at mixe en masse lækkerier selv!

    Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Halloween – Spider daiquiri

  1. […] i en shaker med is. Der shakes, og indholdet sies ned i et cocktailglas. Glasset kan du pynte med edderkopper, blod eller gøre som på billedet ovenover, stikke en pind igennem et styks meget slimet […]

Leave a Reply