Halloween – Snacks og velkomstdrinks

Halloween kommer nærmere og nærmere og jeg er i fuld sving med at forberede mig til årets fest. Denne gang har jeg eksperimenteret med velkomstdrinks og snacks til gæsterne.

Halloween Snack’s
Denne velkomst snack er ideel til parmiddage, familie sammenkomster, fredag aften etc. i løbet af måneden, da den lige tilføjer lidt ekstra til stemningen frem for bare at klatte det op i nogle skåle, og så er den super let at lave! Husk at livet i sig selv er en fest, og derfor må man gerne gøre lidt ekstra ud af hverdagen! (Sagde den festgale eventkoordinator)..
Selv elsker jeg nachos med smeltet ost som man dypper i stærk salsa, cremefraiche og guacamole, hvad enten det er til en fredag aften eller som velkomstsnack til en fest. Retten er super nem at lave (jeg havde vidst fortalt jer før at mine kundskaber i et køkken ikke er noget at råbe hurra for ikke?) så derfor er dette en fantastisk løsning for mig. Du kan også servere ulækker Halloween slik fra den om aftenen eller chips & dip.

Husk samtidig at tilføje lidt spindelvæv og edderkopper til anretningen, så skal dine gæster nok blive imponerede.
Halloween fest
Halloween Poison
Sidste år serverede jeg Mosekonens hjemmebryg som velkomstdrink til mine gæster, og i år bliver det høst sandsynligt Poison. Du kan finde opskriften på min hjemmebryggede gift herunder samt downloade de fine labels.

Opskrift (med alkohol)
Jeg har blandet en kæmpe bowle med den drink der hedder Champagnebrus og derfter hældt det på små flasker. Dette kan du sagtens gøre i løbet af formiddagen og så stille dem på køl indtil gæsterne ankommer.

Opskriften til 1 person er:
2 cl. Cuba caramel
1 cl. Roses Lime
8-10 cl. grøn sodavand (alt efter hvor stærk den skal være)

Denne opskrift ganger du bare op så det passer med det antal gæster du har inviteret.

Opskrift (uden alkohol)
Desværre findes denne drinks ikke uden alkohol, men den seje grønne gift effekt kan du sagtens få med grøn sodavand eller saftevand.

De små fine flasker har jeg købt i søstrene grene og er alle pengene værd! Jeg bruger den oftest til børnefødselsdagene hvor de er et hit, men også bare som glas til velkomstdrinks når jeg holder temafester med et fancy label på.

Sugerørne er fra Jaminasfest.dk og fås i et hav af forskellige farver. Du kan se deres udvalg her

Poison Labels
Mine labels er lavet efter størrelsen på de små flasker fra Søstrene grene, så hvis det er disse flasker du bruger passer de perfekt til. Dog tror jeg sagtens de kan fungere til andre slags flasker og glas. Du kan downloade dem lige her Halloween Poison Labels

Halloween drinks

Har du lyst til endnu mere halloween inspiration? Så kan du starte med at se billeder og opskrifter fra sidste års halloween fest under fanen “Temafester” og derefter “Halloween” og ellers venter der en hel måned med tons vis af inspiration til halloweenfesten for både børn og voksne. Du kan følge med på facebook eller instagram og holde dig opdateret – det ville jeg blive så glad for!

Uhyggelige hilsner Samanda / Eventsbysam.dk

 

1Pingbacks & Trackbacks on Halloween – Snacks og velkomstdrinks

Leave a Reply