Halloween leg – Kan du vælte Halloween monstrene?

I år skal vi traditionen tro fejre halloween hos vores meget gode venner, sammen med deres venner og alle vores børn! De står for udendørs pynt – og tro mig, det bliver vildt i år! – Jeg står for bordopdækning samt div. uhyggelige lege og konkurrencer (ehm, og drinks selvfølgelig).

Årets første leg er nu i hus, og jeg er næsten sikker på at det bliver et hit hos de små. Legen er meget simpel, du får 2 bolde og skal forsøge at ramme tårnet med Halloween monstre så de alle vælter ned og derefter går turen videre. Den der vælter flest har vundet.

Jeg har selv lavet dem med lidt hjælp fra lille Zoey og det har kun kostet os nogle dåser med tomatpuré, maling og en tur i gemmerne efter pensler og øjne. De er ret simple at lave og kun fantasien sætter grænser her.

halloween-materialerhalloween-daaserhalloween-aktivitet-mumiehalloween-aktivitet

Jeg har brugt almindelig akrylmaling til dåserne. Først har de fået 2 lag maling for at dække og derefter har jeg tegnet ansigterne på. Alle dåser kan bruges, så gem gerne når du alligevel skal lave lasagne eller kødsovs.

Traditionen tro venter der igen en hel måned med Halloween inspiration så følg endelig med på både instagram og facebook eller kig forbi bloggen en gang imellem. Du kan også se de sidste par års drinksopskrifter og fester under fanen “Temafester” og derefter “Halloween”.

Uhyggelige hilsner Samanda <3

Leave a Reply