Halloween leg – Gæt din plads

En lille gætteleg som alle kan være med på, og samtidig får man placeret sine gæster tilfældigt.

Det jeg syntes er det sværeste når jeg holder en fest er at finde på lege og aktiviteter. Det er ikke fordi min kreativitet fejler noget overhovedet, men det er rigtig vanskeligt at finde på noget som alle syntes er sjovt..

Men frygt ikke! Jeg har en løsning

Denne lille gætte leg er for alle. Det gælder om at når gæsterne fx får  deres velkomst drink så er der påsat et manilla mærke med et spørgsmål, udsagn, titlen på en film eller noget i den retning. De skal gætte svaret og derefter skal de gå til bords og finde den plads hvor deres svar er skrevet på et andet manilla mærke og sætte sig der.

Hvis de ikke kender svaret er det helt okay at få hjælp af de andre gæster, og på denne måde kommer gæsterne i snak med hinanden.

Når mine gæster på lørdag skal gætte deres svar er de samtidig delt op i 3 kategorier. Et hold med spøgelser, et hold med hekse og et hold med mordere. Mine spørgsmål ér derfor enten en kendt heks, morder eller et spøgelse.

Jeg håber det gav mening, ellers må i endelig smide en kommentar, så uddyber jeg gerne.
IMG_2685[1]
IMG_2683[1]

Leave a Reply