Halloween invitation – Skelet

Så er jeg tilbage efter knap 7 måneders pause og lige i tide til min favorit højtid over dem alle! Halloween. Disse invitationer lavede jeg sidste år til halloween og de var et mega hit og de fortjener lige at blive delt igen.

HALLOWEEEEEEEEEEN! Kender du noget bedre end at dække hele huset ind i spindelvæv, lave uhyggelige overraskelser for børnene, drikke blodrøde- og grønne giftige cocktails og ikke at forglemme edderkopper og slimede øjne.. Næ vel? For mig er det nemlig kun fantasien der sætter grænser når Halloween står for døren, og i år bliver selvfølgelig ingen undtagelse.

Og inden vi kan fejrer Halloween er man jo nødt til at få sendt nogle invitationer ud så der kan komme gæster forbi.

Halloween invitation

Denne invitation har jeg fundet på siden http://www.mrprintables.com via Pinterest og syntes den er virkelig sej! Men eftersom den er skrevet på Engelsk har den lige været igennem mit redigerings program og er blevet oversat til Dansk.

Den er meget nem at lave og børnene kan endda selv være med til at klippe ud og folde kuverter.

Download skelet invitation som printfil
Invitationen kan i hente lige her Skelet invitation
– Den skal printes på lidt tykt papir og klippes ud, og så er den ellers klar til at blive sendt af sted.

Har du lyst til endnu mere halloween inspiration? Så kan du starte med at se billeder og opskrifter fra sidste års Halloween fest under fanen “Temafester” og derefter “Halloween” og ellers venter der en hel måned med tons vis af inspiration til Halloween festen for både børn og voksne. Du kan følge med på facebook og holde dig opdateret – det ville jeg blive så glad for!

Uhyggelige hilsner Samanda / Eventsbysam.dk

 

Leave a Reply