Halloween fest – Velkomst snack til børnene

Sunde og nemme velkomstsnack’s til børnene – perfekte til halloween

Min datter Zoey på 3 har sidste dag i vuggestuen tirsdag, og selvfølgelig skal hver forældre stille med eftermiddags snacks til hele stuen så vi kan sige ordentlig farvel!

Da mine muligheder var gangske få i og med jeg er på arbejde hele dagen, og ikke har tid til at bage boller eller lave den helt store frugt anordning, så var grøntsags stænger det nemme valg.

Da det samtidig er måneden for halloween så kan man heller ikke gå galt i byen med små søde skåle af peberfrugts-græskar som er super nemme at lave.

Server dem også som velkomst snack til halloweenfesten!
Velkomstsnack til halloweenfesten er de også helt perfekte til når der er børn med. Børnene skal nok få rigeligt med sukker i løbet af sådan en aften, så hvorfor ikke starte med en sund snack? Alternativt kunne man selv lave en lækker dip til grøntsags stængerne, så er de nok lidt sjovere at spise.
Halloween fest - velkomst snack

Halloween fest - grøntsags græskarHalloween fest - velkomstsnack

Har du lyst til endnu mere halloween inspiration? Så kan du starte med at se billeder og opskrifter fra sidste års halloween fest under fanen “Temafester” og derefter “Halloween” og ellers venter der en hel måned med tons vis af inspiration til halloweenfesten for både børn og voksne. Du kan følge med på facebook eller instagram og holde dig opdateret – det ville jeg blive så glad for!

Uhyggelige hilsner Samanda / Eventsbysam.dk

 

Leave a Reply