Halloween fest – Monster slim

Det jeg elsker mest ved at lave drinks til halloween er at jeg kan få lov til at lave klamme, uhyggelige og underlige drinks og navngive dem lige som jeg har lyst til. Jeg har den sidste uges tid haft meget sjov med at finde på et navn til denne drink og kunne ikke helt bestemme mig, så derfor hedder den nu Monster Slim.. (ja, ret oplagt).. Så hvis Du kan komme på et mega sejt navn så byd endelig ind med en kommentar under indlægget.

Halloween fest - poisen daiquiri

Opskrift – med og uden alkohol
Da jeg ved at jeg får meget travlt til halloween med oppyntning, mad, lege etc. ved jeg at jeg at der ikke er meget tid til at lave alt for avancerede drinks. Derfor har jeg snydt og købt en pose smoothie-blanding i supermarkedet (den gule med passionsfrugt, mango, banan etc.). Hvis du derimod har lidt mere tid tilovers så kan den nemt laves med frosne bananer, mango, annanas mv.

Alle de frosne frugter hældes i en blender og der tilsættes lidt juice. Når den er blendet til en ensartet masse tilføjes der en smule grønt farvestof indtil man opnår den ønskede grønne farve. Hvis drinken er til voksne tilsættes der vodka efter behov og der blendes igen til det er mixet sammen.

Sådan laver du blodkanten på glasset:
Nu bliver det lidt snasket, men til ‘blodet’ på kanten af glasset har jeg brugt honning tilsat rød frugtfarve. Det løber hurtigt så der skal kun en lille bitte smule på glasset. Det er meget nemt og giver en rigtig fed effekt. Hvis du er til endnu mere blod så lagde jeg et indlæg ud på bloggen for nogle dage siden med en opskrift på blod-shots – De er virkelig klamme!

Halloween fest - Blod kantHar du lyst til endnu mere halloween inspiration? Så kan du starte med at se billeder og opskrifter fra sidste års halloween fest under fanen “Temafester” og derefter “Halloween” og ellers venter der en hel måned med tons vis af inspiration til halloweenfesten for både børn og voksne. Du kan følge med på facebook eller instagram og holde dig opdateret – det ville jeg blive så glad for!

Uhyggelige hilsner Samanda / Eventsbysam.dk

1Pingbacks & Trackbacks on Halloween fest – Monster slim

  1. […] med is. Der shakes, og indholdet sies ned i et cocktailglas. Glasset kan du pynte med edderkopper, blod eller gøre som på billedet ovenover, stikke en pind igennem et styks meget slimet slikøje.Det […]

Leave a Reply