Halloween fest – Blood-Shot

Ad for pokker, – det er vel sætningen man håber på at høre når gæsterne ankommer til din halloween fest og får serveret div. drinks og shots! Og med disse blod shots er den med sikkerhed hjemme, for det er faktisk lidt klamt.

Heldigvis er det helt almindelig Hindbær/appelsin juice og det smager helt fantastisk. Juicen kan købes i div. supermarkeder til 20 kr. ca.

Halloween shots

For børn: Hvis du planlægger at holde halloween for de små så tilføj blot enkelte dråber rød farvestof i flasken og hæld det derefter i rørene.

For voksne: Planlægger du derimod at holde festen for voksne så giv den bare et ordentligt skvis vodka oveni, ryst flasken godt og hæld i.

Flasker og labels
De små glas rør er oprindeligt fra en pakke med vaniliestænger. De er ret smarte og kan genbruges til de næste mange fester da de nemt lige kan komme en tur i opvaskermaskinen. Hvis du får mange gæster på besøg kan det dog godt blive lidt dyrt, men så kan du i stedet bruge små sprøjter ligesom jeg har gjort her.

De labels jeg har brugt har jeg fundet via pinterest og du kan hente dem lige her Blood-Labels

Blod-shots

IMG_9551[1]IMG_9554[1]

Har du lyst til endnu mere halloween inspiration? Så kan du starte med at se billeder og opskrifter fra sidste års halloween fest under fanen “Temafester” og derefter “Halloween” og ellers venter der en hel måned med tons vis af inspiration til halloweenfesten for både børn og voksne. Du kan følge med på facebook og holde dig opdateret – det ville jeg blive så glad for!

Uhyggelige hilsner Samanda / Eventsbysam.dk

 

 

3 Comments on Halloween fest – Blood-Shot

 1. Camilla
  oktober 7, 2015 at 1:07 am (3 år ago)

  Hvor har du købt sprøjterne?

  Svar
  • Samandaberlin
   oktober 7, 2015 at 7:02 pm (3 år ago)

   Hej Camilla

   Jeg har købt dem på Apoteket 🙂

   Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Halloween fest – Blood-Shot

 1. […] endnu mere blod så lagde jeg et indlæg ud på bloggen for nogle dage siden med en opskrift på blod-shots – De er virkelig […]

Leave a Reply