Halloween fest – aktiviteter til de mindste

Halloween Banko
Hvis du har holdt halloween fest for børn før, så ved du, lige så godt som jeg at der skal nogle lege og aktiviteter til for at fastholde børnenes interesse hele dagen/aftenen.

Jeg har denne gang lavet mit eget bankospil med uhyggelige monstre, skurke fra Disney og andre halloween figurer som jeg håber de kan få lidt af tiden til at gå med. Hvis du har mod på det så gå på nettet og find nogle tegnefilmsfigurer mv. som dit barn kender og lav selv dine egne plader.

Det tog mig dog lidt tid at få sat sammen og helt kønt blev det ikke, men heldigvis er børn LIGEGLADE, de syntes bare det er sjovt. Så hvis du ikke selv gider at bruge tid på at sætte det hele sammen kan du nederst i dette indlæg downloade mine 20 forskellige banko plader samt et ark med alle figurerne samlet til opråberen.

Halloween aktivitet
Regler i halloween banko
Hvert barn får en eller flere banko plader samt en farveblyant eller tusch efter alder. Opråberen har alle figurerne i en pose og tager dem op en ad gangen og viser figuren til børnene. Når alle børn har krydset den af tages næste figur op af posen osv.

Gevinsten
Du kan vælge at lave banko ved en række og- eller hele pladen. Så det barn der har 3 på række (både lodret og vandret) får en lille gevinst. Inden der er et barn der har en hel plade fyldt kan 6 andre børn fx godt nå at få banko ved en række, derfor vil det være en fordel at finde små præmier a la en lille slikpose eller lign.

Når et barn så har banko på hele pladen kan du have en præmie klar som er lidt større. Alt efter hvilken aldersgruppe der spiller kan du her til de helt små give en malebog med farveblyanter, en bamse, eller hvad fætter BR lige har på hylderne i småtingsafdelingen etc.

Til de store kan det også sagtens være noget fra småtings afdelingen i fætter BR eller en helt stor pose slik som man kan tage med sig hjem, helst fyldt med slik orme, flagermus og andet klamt a la dette halloween slik.

Haloween festHalloween leg

Gratis Download
Hvis du har lyst skal du være meget velkommen til at downloade og printe mine plader.
Den ene pdf indeholder 20 banko plader og den anden indeholder alle figurerne.

Halloween banko - ark med figurer
Halloween banko - 20 plader

Jeg håber i får en helt igennem fantastisk halloween fest, og smid endelig en kommentar herunder hvis i har spørgsmål, inputs eller feedback til hele mit halloween tema 🙂

Har du lyst til endnu mere halloween inspiration? Så kan du kan følge med på facebook eller instagram og holde dig opdateret eller kigge mit halloween tema igennem fra sidste år, og i år under fanen “temafester” og derefter “halloween”.

Uhyggelige hilsner Samanda / Eventsbysam.dk

Leave a Reply