Gratis prints – Menu- og drinkskort til nytår

Så nærmer vi os igen nytårsaften og i år er det vores tur til at holde det. Jeg har som altid alt for mange planer og idéer, og er spændt på om jeg overhovedet når det hele! Oven i købet er jeg gravid i uge 35, så jeg må nok skære lidt ned på alle mine høje krav, for mon ikke det bliver en fantastisk fest alligevel?


menu kort
Vi har i år valgt at bestille menuen ude da vi ikke vil bruge hele dagen i køkkenet, så allerede her frigiver det mange timer til en masse andet sjov og afslapning. Det bliver en 5-retters menu, så derfor har jeg lavet et menu kort, for så kan vi alle følge med i retter.

De 2 filer jeg har lagt ind er pdf. filer. Du kan gratis downloade dem og derefter hente dem ind i dit Word fx
Når du har lagt dem ind i dit dokument enten som fil eller billede kan du nemt skrive oven på det. Du indsætter bare en tekstboks og skriver din menu eller drinksmenu derpå.

Min skrifttype er downloadet fra http://www.dafont.com og kan gratis hentes her http://www.dafont.com/watermelon.font

opdækning nytår

Menukort til nytår - guld
Menukort nytår - sølv

Jeg håber i kan få det til at fungere, og hvis ikke, så tøv ikke med at skrive en besked, så hjælper jeg gerne med opsætningen. Hvis du er interesseret i endnu flere nytårs idéer og inspiration så følg endelig med på facebook ‘Eventsbysam’ eller instagram ved samme navn 🙂

De bedste jule- & nytårshilsner Samanda / Eventsbysam

Leave a Reply