Hold din egen magiske frostfest

Ny festpakke, som du kan downloade og printe når du vil:

Nu kan du invitere vennerne til en eventyrlig dag med frost tema

Hyggelig dekorering af dit hjem, sammen med familien.
Download, print, klippe-klistre og dekorer dit eget service du allerede har derhjemme.

Samanda Berlin, Eventsbysam.dk
Jeg har lavet denne frost pakke da jeg rigtig gerne vil have at alle har mulighed for at give deres barn en flot og eventyrlig fest som de kan huske de næste mange år. Med denne festpakke kan du nemt og billigt downloade en festpakke som du kan tilføre dit service du i forvejen har derhjemme. I ønskes en hyggelig og magisk fest <3

De bedste hilsner, Samanda fra Eventsbysam.dk


PAKKEN INDEHOLDER:

20 PDF-filer du kan downloade og printe med det samme

Invitation (piger)
Invitation (drenge)
Velkommen skilt
Labels
Serviet dekoration
Tak fordi du kom badget
Popkorn box
Bordkort
Cupcake holdere
Istapper
Flagranker
Snefnug
Festhat: gevir
Festhat: krone
Festhat: Snemand
Pandebånd: Fletning
Pakken inkludere de følgende PDF ark:
Invitationer til piger, Invitationer til drenge, “Velkommen” dørskilt, Flaske labels, Sæbebobbel labels, Bordkort, Serviet dekoration, Cupcake holdere, Popkorn holdere, Flagranke Stor, Mini Flagranke til kage, “Tak fordi du kom” badget, Istapper …samt festhatte og kroner: gevir, krone, snemand og fletning.

Dokumenterne fra denne liste vil du modtage i en mail, som højt opløselige A4 ark, til print som PDF-filer. DET ER IKKE PRINTEDE DOKUMENTER der kommer med posten. Ved køb vil du omgående modtage en mail med dit download link til pakken med filer. Filerne kan du downloade, printe selv, klippe-klistre og bruge til at dekorere dit hjem og service.

Få filerne tilsendt med det samme

Som barn var mit højeste ønske at få en magisk fødselsdag

…med glimmer, balloner og eventyrlig stemning. Mit ønske blev til min passion, og idag gør jeg en stor ære i at designe og arrangere eventyrlige festoplevelser – det har gjort mig til en person som folk kender for fest, farver, sjove aktiviteter og højt humør. Store vilde og gennemførte fester er noget jeg elsker, men efter jeg selv blev mor så ved jeg også godt hvor meget arbejde der er i at være forældre, så hvornår skulle man have tid til at arrangere sådan en fest for sit barn? Jeg kan gøre det fordi det er mit arbejde, men jeg ved du som forældre også gerne vil give dit barn lige hvad de ønsker sig, og derfor besluttede jeg mig for at skabe en festpakke som de fleste har råd til, som er designet og lavet, så du ikke skal tage stilling til det, og bruge tonsvis af tid på at forsøge at skabe det selv. Med den her gør-det-selv pakke kan du skabe en eventyrlig fest med få midler, og pakke dit eget service ind i dit tema.

SÅDAN GØR DU:

Pakken indeholder 20 forskellige PDF-filer kan du bruge for at dekorere dit eget hjem, og eget service med frost tema.
Skab din egen frostfest i 4 trin: Downloade, printe, klippe-klistre og dekorere i selskab med familien eller en gode venner.

1. Download

2. Print

3. Klip

4. DekorérBONUS RABATKODE

Du modtager også 1 Rabatkode på 20% til Jaminas fest – hvis festartikler du kan se på mine billeder, fx. pomponer, balloner, sugerør, slikposer m.m. som jeg brugte til min egen frost fest <3


Frost Gør-det-selv Festpakke

298 kr.

De PDF-ark der er listet her på siden er dem du vil modtage ved køb af denne pakke. På billederne ses de selvsamme pdf’er efter de er blevet printet, klippet, klistret, sat på service for at vise hvordan en fest med denne pakke kan komme til at se ud. Billederne er taget til en fest hvor temaet er brugt, og derfor skal der gøres opmærksom på at pakken her IKKE indeholder nogle fysiske produkter overhovedet – men at det er digitale filer du får per mail. Temaet er velegnet til de børnenes fødselsdags fest eller til de voksnes store fester i de kolde måneder. Pomponer, balloner, sugerør og slikposer kommer fra jaminasfest.dk.

Du må ikke sælge, redistribuere eller dele disse filer. Designs og printfiler er kun til personligt brug, og kan blive printet så mange gange du vil til den enkelte person der selv har købt pakken. Farverne kan variere fra skærm til print, afhængig af din individuelle printer. Da disse PDF-filer bliver modtaget til øjeblikkelig download, er der ikke mulighed for refundering.