Frost fødselsdag

Så blev hele indlægget endelig klar, og herunder kan i se hele min planlægning, forberedelser, guides og opskrifter på den smukkeste, detaljerede “Frozen” tema inspireret fødselsdag.
frost fødselsdag bordopdækning
Vi venter spændt på film nr. 2 herhjemme, men indtil den kommer må vi nøjes med tylskørter, froststave, pomponer og snefnug – så vi kan få den helt rigtige “Frost” stemning fra filmen.

Invitationer

Anna & Elsa inspirerede invitationer

Frost invitationInvitationerne er lavet af min dygtige veninde, som er grafiker. Hun har fremtryllet disse fantastiske invitationer som kan åbnes op. Disse kjole invitationer er en del af min allerførste temafestpakke som jeg sælger på min shop http://eventsbysam.dk/frost/

De er printet på fotopapir og pyntet med tyl og sølv glimmer. Når man så åbner dem op står invitationen inden i kjolen.

 

Forberedelserne

Frost tyl skørter og Elsa halskæder

Tyl skørt frostIngen fest er fuldendt uden den helt rigtige påklædning. Selvfølgelig skulle der være blå tyl skørter med kæmpe snefnug  til dagens hovedperson samt hendes bedste veninde med matchende halskæder. Begge dele er fra SmaaPrinsesser som både findes på facebook og instagram. Sophie som er ejer har de smukkeste, vildeste og mest fantastiske skørter i alverdens farver.

 

Custom made hårpynt med snefnug

frost fest hårbåndMin veninde Lotte ejer firmaet Fjollefisen.dk som laver sejt hårpynt til piger i rigtig lækre materialer. Da jeg besluttede mig for at holde frost fest var hun helt med på idéen om hårbånd med snefnug, og har lavet disse vildt søde bånd til pigerne. Fjollefisen kan findes både på facebook og Instagram hvis i skulle have lyst til at bestille disse bånd.

 

Elsas Frost stave

frost fødselsdagTil fødselsdagen ville Zoey gerne have at alle fik hver deres tryllestav. Og den var mor her selvfølgelig helt med på.. (Ja, jeg har det med at “overgøre” det en smule). Disse var heldigvis rigtig nemme at lave og tog mig ca. 2 timer i arbejdstid at lave, med Zoey som medhjælper.

 

Pynt, balloner og pomponer i massevis

frost fødselsdagPynten i hele huset er valgt i hvide, lyseblå og mørkeblå nuancer. De super fine pomponer, balloner, slikposer og sugerør er fra jaminasfest.dk og flagranke, cupcake holdere, labels og bordkort er fra min Frozen pakke som kan købes her

 

Frost grene med glimmer

Frost grene med glimmerGrenene på bordet er nogle jeg har fundet og spraymalet sølv og derefter har jeg hældt tonsvis af glimmer ud over dem, så de næsten lyser hele stuen op.

På vaserne er der påsat “istapper” som egentlig er lavet som en flagranke af en art, men jeg syntes lige at de passede ret godt på bordet også.

 

Bordopdækningen

frost fødselsdag

Servietholdere

frost fødselsdag snefnugServietringen er også fra min nye frostpakke http://eventsbysam.dk/frost/ . De er sat omkring en alm. hvid rullet papirsserviet. Ganske simpelt og nemt, og samtidig er de med til at give den helt rigtige frost stemning.

 

Smeltet is og frost bobler

frost fødselsdag smeltet isHver gæst har fået deres egen lille flaske med smeltet is og en bøtte med sæbebobler. Flasken er fra søstrene grene og har kostet 9 kr.!!! Den er så sød, og kan genbruges til de næste MANGE fødselsdage. Sugerøret er fra jaminasfest.dk og er sat fast med silkebånd.

Sæbeboblerne er købt i TIGER, og på denne dag er det helt ok at puste sæbebobler indendørs.

 “Tak fordi du kom” poser.

frost fødselsdag 2Idéen er amerikansk inspireret (Ja de kan bare noget med fester og oplevelser derovre) og den tradition vil jeg så gerne bringe til Danmark. Så i stedet for at fødselaren modtager alle gaverne og får overraskelserne, hvorfor så ikke give gæsterne noget, som kan være med til at give dem en ekstra god dag? Poserne er fra Jaminasfest.dk og skiltet er en del af min nye frostpakke http://eventsbysam.dk/frost/ I poserne ligger farvekridt og tegninger fra Frost filmen, så de selv kan farvelægge dem enten under festen eller når de kommer hjem.

 

Kagebordet

frost fødselsdag

Jeg har aldrig lavet et kagebord og sat det op på denne måde, så dette var allerførste gang for mig. Jeg har ofte set det på de amerikanske event sider og har længe drømt om det perfekte kagebord, fyldt med alle mulige former for desserter og lækkerier.

Pigerne var ellevilde og kagerne blev indtaget og forsvandt ret hurtigt.

På bordet stod der spyd med melon skåret ud som stjerner, popcorn i mine hjemmelavede popcornholdere, skumfiduser overtrukket med hvid chokolade og blå krymmel, smeltet Olaf yoghurt, skumfiduser, hjemmelavet blå is med blåbær og hyldeblomstsaftevand med blå frugtfarve i en kæmpe 8 liters dispenser.

Jeg får hurtigst muligt skrevet opskrifterne ned og lagt ind på bloggen. I kan se de forskellige ting herunder.

Smeltet Olaf

frost fødselsdag smeltet olaf

Annas iskugler

frost fødselsdag is

 

Svens godbidder

frost fødselsdag skumfiduserfrost fødselsdag cupcakesfrost fødselsdag

 

frost fødselsdag 4

Dette var alt for denne gang. Jeg får redigeret de sidste billeder, opdateret bloggen med opskrifter, guides mv. inden længe, og jeg håber inderligt at denne fest har været med til at inspirere jer til alle de fremtidige frost fester.

Du finder facebook siden og instagram ved at søge på Eventsbysam 🙂 Rigtig god weekend!

2 Comments on Frost fødselsdag

 1. Ea Marie
  maj 26, 2015 at 3:41 pm (3 år ago)

  Ååårh hvor er det bare nogle skønne billeder! Og virkelig søde ting du har lavet 🙂 🙂 🙂

  Svar
 2. Tinna Hansen
  oktober 23, 2015 at 12:32 pm (3 år ago)

  Tusind mange tak for et fantastisk indblik i din datters fin Anna og Elsa fødselsdag…. Jeg har fået mange nye ideer… Vi er i fuld gang med Anna/ Elsa tema, vi har lavet et smuk diadem til hver enkelt pige og lavet snefnug i perleplader som skal pynte på bordet og på grenene i vasen midt på bordet… Den smeltet hr. Frost ide er jeg piv pjattet med … Den låner jeg… Af 💖 hjertet tak… Jeg er endvidere også meget interesseret i at høre, hvordan du har lavet pop corn pap holderen… Har du en model? Knus, smil og en håndfuld ønsker til dig i form af snefnug😘

  Svar

Leave a Reply