Frost cupcakes – Gratis prints

Så fik jeg også lavet Frost cupcakes med tilhørende prints. Mine cupcakes er lavet med Panduro Hobby’s cupcake kit som du kan købe i deres butikker eller på http://www.pandurohobby.dk

Figurerne i kagerne har jeg selv sat op i Photoshop, og dem kan du hente gratis herunder. Der er to ark, så hvis du vil have figurerne på begge sider kan du hente begge to.

IMG_5585[1]

Mine er printet på meget tykt papir. Hvis du kun har almindeligt tyndt papir kan det være en fordel at laminere dem, eller lime dem fast på et stykke pap.

Frozen prints – eventsbysam
Frozen prints spejlvendt – eventsbysam

Hvis du er mere til prinsesse prints kan du hente dem –her– Eller har du en dreng der snart har fødselsdag kan du hente seje superhelte prints –her–

Jeg elsker at se når i har brugt mine idéer, og vil rigtig gerne se resultatet af jeres arbejde. Så hvis i har lyst er i meget velkommen til at skrive på min facebook væg og poste billeder af resultatet. Både kagerne her, men også alle mulige andre fest idéer.

IMG_5567[1]

4 Comments on Frost cupcakes – Gratis prints

 1. Trine
  juni 4, 2015 at 8:52 am (3 år ago)

  Hej.

  Herhjemme er Frost et stort hit og der er “bestilt” en Frost-tema kage til Børnehaven.

  Er ikke så ferm til bagning og heller ikke stor tilhænger af alt for meget sukker m. sukker på til institutionen, så disse er perfekte til kagedeko. lavet i papir og en gang laminering.

  Dog havde jeg mine udfordringer med den spejlvendte version – ville gerne have at de 2 sider passede sammen når man ligger dem sammen. Det gør de ikke. Derfor har vi flyttet rundt på figurerne. Så nu kan jeg lime 2 sider sammen og blot klippe 1 gang.

  Blot et tip til en lidt nemmere proces.

  Og for øvrigt har vi også bruge kagedekorationerne til at dekorere legekøkkenet. Så der sidder Frost figurer hele vejen rundt og pynter.

  Svar

3Pingbacks & Trackbacks on Frost cupcakes – Gratis prints

 1. […] Hvis i er mere til FROZEN temaet kan du hente prints –her– […]

 2. […] jeg havde postet mine Prinsesse prints og FROZEN prints fik jeg lidt dårlig samvittighed, for hvad med drengene? Der skal jo også være noget til […]

 3. […] jeg havde postet mine Prinsesse prints og FROZEN prints fik jeg lidt dårlig samvittighed, for hvad med drengene? Der skal jo også være noget til […]

Leave a Reply