Fødselsdag part 2 – Julehygge med familien

Zoey’s fødselsdag bliver altid holdt af 2 omgange. Vi har ikke meget plads herhjemme til alt for mange gæster, og ingen skal udelukkes. Så derfor holder vi altid én fødselsdag i november for hende som absolut intet har med jul at gøre – og gerne tema inspireret. Anden fødselsdag bliver derimod i fyldt med jul, jule godter, jule nisser og alt muligt andet jule agtigt. I kan se lidt billeder fra festen herunder.
julefest-3
Selvom gæsterne blot var inviteret til boller og kage, så kunne jeg selvfølgelig ikke styre min trang til lige at give den gas med lidt pynt. I år har jeg allieret mig med den skønne webshop Holycannolidk, som lå inde med det flotteste service i hvid og sølv – og jeg kunne selvfølgelig ikke leve uden.. 😀

Bordopdækning, pynt & mad

Det koster virkelig ikke noget at gøre lidt ekstra ud af det, og jeg er overbevist om at dine gæster vil elske det! På bordet har jeg blot lagt en hvid løber og drysset kunstigt sne henover.

Der er pyntet med små biler som selvfølgelig er på vej til fødselsdag hos Zoey, læsset med flagranker og gaver på taget. Nogle har endda medbragt et juletræ.

Tallerkenerne og servietterne er fra Holycannoli.dk og de skinner så smukt. De små julekugler med sne i er også fra Holycannoli og de blev brugt som holder til bordkort. Desværre har jeg ikke fået taget nogle billeder fra selve festen da det hele var kommet i brug, for med en 4’årig hyæne der ikke vil dele opmærksomheden med mors telefon, ja så er det lidt svært.

julefest-7img_75361 julefest-2
Gæsterne var som nævnt ovenfor inviteret til boller, kage og en kop varm kakao. Jeg havde fået lidt for meget lagkage efter Zoey’s Regnbue & Enhjørning fest, så derfor blev det til disse små brownies med nissehuer på. De var super lækre og meget nemme (det er alt jeg laver faktisk.. Jeg er virkelig ringe i et køkken.)

julefest-8julefest-10julefest-4julefest-9julefestrensdyr skumfiduser
Alt i alt en helt perfekt dag. Zoey er nu fyldt 4 og vi er færdige med fødselsdags fejningerne for denne gang. I har stadig til gode at se billederne fra hendes Regnbue og Enhjørning fest, men der er så mange billeder at det tager lidt tid at få redigeret dem alle..

Men jeg lover lover lover at sætte tid af til det i denne uge. Indtil da kan i kigge ind forbi siden Holycannoli.dk som ejes af Henriette. Hendes shop er meget ny, men jeg er sikker på at det er værd at følge med i fremtiden.

Og rigtig glædelig jul derude. Nu nærmer vi os så småt juleaften. Er i klar?

De bedste hilsner Samanda

Leave a Reply