Festplanlægning – Gratis guide

Kender du det, når du skal holde en stor fest og det hele bare er uoverskueligt og besværligt. Hvornår skal invitationerne sendes ud? hvad skal jeg huske ugerne op til? Og hvad med bagefter, hvad er kutymen for takkekort?

Jeg har lavet en planlægningsliste så du nemt kan få overblikket når du skal arrangere din næste fest. Den er ret simpel og delt op i ugerne før og efter festen, med en lille afkrydsningsboks hvis du (lige som jeg) har behov for at kunne “krydse” af og hoppe videre til næste opgave.

Så hent den gerne ned på din computer, brug den når du skal planlægge din fest eller giv den videre til hjælp for andre.

Festplanlægningsliste - eventsbysam

*Hvis du står og mangler hjælp til idéudviklingen, invitationerne, menu osv. Så kontakt mig gerne på kontakt@eventsbysam.dk

1Pingbacks & Trackbacks on Festplanlægning – Gratis guide

  1. […] Hvis du står og skal i gang med planlægningen af barnedåb eller en anden fest kan du med fordel hente min planlægningsliste, som er perfekt til at holde overblik over alt det du skal nå før festen, under festen og efter festen samt lidt gode råd. Du kan se den –her– […]

Leave a Reply