D.I.Y. Hotdog- og lemonadebod

Hvad enten du skal holde børnefødselsdag, sommerfest, bryllup eller temafest så er en hvilken som helst bod en sjov accessorie for at gøre det hele mere festligt og gennemført. Se her hvordan..

IMG_3422[1]

Jeg skal i første omgang bruge boden til Zoey’s cirkusfødselsdag. Når gæsterne ankommer serverer vi lemonade, popcorn og baconchips fra den og til aftensmad forvandles den til et vaske ægte hotdog bod.

Så står du og lige har brug for sådan en bod til din næste fest, så er du kommet til det rette sted. Jeg har lavet en D.I.Y. guide til alle “gør det selv” mennesker eller til jer som bare springer ud i det uden de helt store håndværker skills.

Det skal du bruge for at lave denne bod:

MDF plader 12mm:
3 plader af H90xB40 meter (siderne og bordpladen på boden)
1 plade af H90xB90 meter (forsiden på boden)
1 plade af H40xB90 (til skiltet)
Ca. 8 meter hjørnelister (de 2 stolper skal være 2 meter og resten skæres til så de passer indvendigt)

Værktøj:
Skruemaskine
Skruer
Kap geringssav
Stiksav
Klipsemaskine
Tommelstok
Saks
Blyant
Vatterpas

Derudover:
Hvid maling (til bordplade, stolper og skilt.
Pensler
Stribet stof L180xB90 (Mit er købt i IKEA, du kan finde det her)
Skilt til boden (mine er lavet i Word)

 

1) Først skal boden bygges

Det er sådan ret lige til, alle MDF pladerne skrues sammen med hjørnelister indvendigt for at holde sammen på det hele. I bordpladen er der skåret hul så hjørnelisterne kan komme i.

Her kommer lidt billeder for at illustrere hvordan den er sat sammen. Hvis det ikke giver mening, så skriv en besked herunder, så prøver jeg at vejlede så godt jeg kan.IMG_3382[1]IMG_3384[1]IMG_3387[1]IMG_3389[1]

 

 

2) Maling skal der til

Når boden er bygget færdig skal den males. Jeg har valgt kun at male bordpladen, stænger og skilt da resten af boden skal dækkes med stribet stof. Jeg har brugt hvid træ maling og givet det 2 gange.

IMG_3391[1]

IMG_3392[1]

 


3) Beklædning

Så malingen er tør skal boden beklædes med stof. Jeg har mål op og hæftet stykket på med en hæftemaskine. En god idé (hvis du ikke syer enderne, er at klippe stoffet 1 cm. større i alle kanter så det kan bukkes ind når du hæfter stoffet på. Så undgår du at det travler.
IMG_3406[1]

IMG_3423[1]

 

4) Lemonade eller Hotdog skilt
Mit skilt er lavet i Word13 og som både mine invitationer og “tak fordi du kom” skilte er det rigtig nemt at lave. De er lavet på 2 stk. papirer og printet i A3.

IMG_3414[1]

Så er boden klar til at modtage alle gæsterne til fødselsdag.

Du kan se hvordan resultatet blev lige her og hvis du vil se flere cirkus festidéer så har jeg både lavet invitationer, D.I.Y. popcornholdere, Cirkus tog fyldt med mad til de små og “tak fordi du kom” gaver til gæsterne.

IMG_3469[1]

3Pingbacks & Trackbacks on D.I.Y. Hotdog- og lemonadebod

  1. […] har bygget min egen bod (du kan se en D.I.Y. guide her) hvor jeg servere velkomstdrinks fra når gæsterne går hen ad den røde […]

  2. […] jeg har serveret det hele fra er hjemmelavet, du kan se guiden –HER– , og hotdog skiltet er lavet i Word og sat sammen af 3 stk. A4 […]

  3. […] Min lemonadebod/hotdog bod er hjemmelavet – du kan se guiden –her– […]

Leave a Reply