Cowboy fødselsdag

Kaktus juice, sherifstjerner, dynamit og en hulens masse overskæg var nogle af de ting Helene havde forberedt til hendes søns 8 års fødselsdag som blev holdt i vaske ægte cowboy stil. Se med herunder!

Fødselsdagsinvitationer
Cowboy invitationer

Most Wanted

Helene havde lavet en WANTED plakat af alle gæsterne, som var sat på et kæmpe lærrede. Det forestillede en stor opslagstavle af “Most wanted” personer til festen, (selvfølgeig dem alle) og hang over buffeten – til en masse sjov og grin.
Cowboy tema

Der var også lidt fødselsdags-cowboy-gejl på badeværelset – Så når der blev vasket hnder blev man lige remindet om at man var wanted.

Cowboy fødselsdag

Cowboy opdækning

Det hele er så fint og utrolig simpelt, jeg er vild med det! Overskæg på glasset, rød- og hvidprikkede servietter, og en lille goodiebag med overskæg, chokolademønter & sheriff-stjerne til alle gæsterne.

Cowboy tema
Cowboy temaCowboy temaCowboy tema

Vaske ægte Cowboy buffet

På buffeten stod der hjemmelavet coleslaw, majskolber, grøntsagsstænger samt hotdogs ad libitum. Ikke ringe.

I dispenserne serverede hun cowboy forfriskninger a la kaktus juice og cowboy icetea.
Cowboy buffet

Kaktus juiceKaktus juiceCowboy buffetCowboy buffet

 

Dessert buffet

Efter et lækkert måltid cowboy mad, blev der serveret gammeldags æblekage, ristede skumfiduser, saltstænger, lakridspiber, mentos dynamit, bål muffins, kæpheste, kokager, lassoer, guldmønter og cowboy hagl.

Det er virkelig opfindsomt det hele, og jeg er dybt imponeret! Jeg kan umuligt være den eneste vel??

Cowboy dessert buffetCowboy dessert buffetCowboy dessert buffetChokofant hesteMentos dynamitCowboy dessert buffetCowboy dessert buffetCowboy dessert buffetCowboy dessert buffet

Selfie-kit

For lige at sætte prikken over i’et havde Helene fundet de sjoveste photobooth props og lavet sit eget lille Cowboy-selfie-kit til stor morskab. Selfie-kit

Jeg har faktisk været så heldig også at vise Helenes fester frem før, så hvis du mangler lidt inspiration til pirat temafest så kan du med fordel kigge med der.

Du kan også følge med hos skønne @Hillemor på instagram hvor Helene holder til og viser de skønneste ting frem fra hendes dagligdag.

Aller bedste Cowboy hilsner Samanda
Husk at følge med på instagram @Eventsbysam og Facebook Eventsbysam for endnu mere festinspiration i fremtiden.

Leave a Reply