Cirkus Tema – Tak fordi du kom

Denne her idé er meget amerikansk, men jeg syntes det er vigtigt at takke gæsterne fordi de har været med til at gøre dagen ekstra speciel for fødselaren.

cirkus fødselsdag
Man kan gøre dette på mange måder. Jeg fik en idé her den anden dag som er rigtig sjov for børnene. Du kommer alt slikket på en pind i stedet for bare at komme det ned i en slikpose. Du putter derefter cellofan omkring, binder en rød sløjfe og sætter takkekortet fast.

Så når alle børnene er gået hjem fra festen har de et minde med sig, samt lidt lækkert til de næste par dage.

Idéen har ikke kostet mig alverden. En tur i slikbutikken, i Panduro hobby efter ballonstænger og supermarkedet for at købe cellofan og rødt silkebånd.
IMG_3218[1]

Takkekortet er lavet i word13 og er super let at sætte sammen.
IMG_3227[1]

3 Comments on Cirkus Tema – Tak fordi du kom

  • Samandaberlin
   januar 6, 2015 at 8:56 am (4 år ago)

   Hej Anne-Kathrine

   Alle mine beskeder er åbenbart havnet i spam, så har først opdaget dem nu. 1000 tak skal du have, og ja så nem og billigt.

   Mange hilsner Samanda

   Ps. I øvrigt meget flot og inspirerende side du har! Jeg er fan, og dejligt at der er andre der har en lige så stor passion for tema fester som jeg selv 🙂

   Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Cirkus Tema – Tak fordi du kom

 1. […] Lemonade eller Hotdog skilt Mit skilt er lavet i Word13 og som både mine invitationer og “tak fordi du kom” skilte er det rigtig nemt at lave. De er lavet på 2 stk. papirer og printet i […]

Leave a Reply