Cirkus tema – Bordopdækning og dekoration

Det sjoveste (for mit vedkommende) er at få pynt, dekoration og opdækningen til at gå op i en højere enhed. Jeg kan godt lide at farvematche og gør mig meget umage for at det ser pænt og indbydende ud, så mine gæster går derfra med et minde om en fantastisk fest hvor både underholdningen, menuen, bordopdækningen og pynten spillede.

Nederst finder du en indkøbs liste samt forhandlerliste.

Pynt, dekoration og bordopdækning i ægte cirkus stil

Festen startede kl. 15.00 og gæsterne var indbudt til det helt store kaffe/kagebord (det kan du se her) og senere på eftermiddagen blev der serveret hotdogs direkte fra Hotdog boden (som du kan se her)

Hele huset var pyntet op til cirkusfest og vores gård var fyldt op med balloner og flagranker. Den røde løber var endda blevet lagt ud i dagens anledning.

IMG_3593[1]

IMG_3470[1]

Når man kom indenfor mødte synet af stjerne guirlander, farverige flag, de kendte cirkus striber “über alles” og den velkendte duft af lune popcorn og Bacon chips ovre fra min hjemmelavede lemonadebod.

IMG_3807[1]

På bordet havde jeg lagt en lang rød og hvid stribet løber, som matchede striberne på mine popcornholdere, lemonadeboden, lemonaden, glassene, foto standen og bordkortene.

På vandflaskerne havde jeg påsat, et af mine hjemmelavede lemonade labels og sat stribede sugerør i flotte farver på bordet.

IMG_3812[1]

Jeg havde købt hvide blomster (der er et virkelig dårligt udvalg af blomster her om vinteren!!) klippet dem til og fordelt dem i 3 mælkeflasker. På bordet var der slikskåle med farverigt slik og der lå masker på pinde rundt omkring så gæsterne kunne tage sjove billeder af hinanden med skæg, briller og piber.

IMG_3683[1]

IMG_3814[1]

Til fødselsdagen kom der 12 gæster, og alle havde fået deres egen cirkus titel. Så ved hver plads var der dækket op med en kage tallerken og en foldet stof serviet. Bestikket var lagt oven på servietten og mit hjemmelavede bordkort var foldet omkring og holdt det hele sammen.

IMG_3809[1]

IMG_3811[1]

Til aftensmad blev der serveret hotdogs fra min hjemmelavede bod, og det var et kæmpe hit blandt alle. Og heldigvis var det Zoeys livret.

IMG_3678[1]

Som noget ekstra, og for at køre temaet helt igennem fik jeg tilsendt nogle plakater i A1, A4 og A5 fra Cirkus Dynastiet der havde præmiere på deres dokumentarfilm for ikke så længe siden.

IMG_3815[1]

Og da gæsterne gik fik børnene lige en ekstra gave med hjem. I poserne var der en slikhalskæde, sæbebobler, balloner, tivolistang og en figenstang. Det påsatte takkekort har jeg selv lavet.

IMG_3816[1]

Og så skal i da heller ikke snydes for lidt stemningsbilleder fra festen.

IMG_3588[1]

IMG_3628[1]

IMG_3625[1]

IMG_3637[1]

IMG_3590[1]

Alt i alt en fantastisk fest. Kan hermed give cirkus temaet videre til jer andre for det kan klart anbefales. Så må vi se hvad jeg finder på til hendes 3 års fødselsdag. Måske hun selv kan være med til at bestemme, for det er jo hendes dag <3

Hvis du vil vide hvor mine ting er købt så kig herunder. 🙂

Min lemonadebod/hotdog bod er hjemmelavet – du kan se guiden –her–

Pynt

Rød løber: Købt i Føtex (en vare de har af og til)

Stjerne guirlande: Søstrene Grene
Balloner: Søstrene Grene

Stribet stof: IKEA
Vaser: IKEA
Stof servietter: IKEA

Slikbøtter: Tiger butikken
Flagranke: Tiger butikken

Masker på pind: Jaminasfest.dk og Tiger butikken (dog ikke noget de har som standart)

Sugerør: Jaminasfest.dk
Brune “Tak fordi du kom” poser: Jaminasfest.dk

Resten er hjemmelavet. Hvis du ønsker at benytte nogle af mine labels, navneskilte, etiketter, invitationer mv. så send mig gerne en mail på Samanda.berlin@gmail.com – Så finder vi sammen en pris alt efter hvor meget du vil have.

Leave a Reply