Cirkus tema – Aftenens cirkus menu

Når du skal holde cirkus fest skal menuen også passe til temaet, og findes der noget andet der skriger mere CIRKUS end hotdogs? Nææ vel?

Oven i købet er det dejligt let og særdeles praktisk, så slipper du for at fare forvildet rundt og stå hele dagen og rører i gryder..

Der er egentlig ikke så meget hokus pokus over denne menu, det er helt op til dig og din familie og venner.

Jeg har lavet den klassiske “Hotdog” menu.

Der var ristede løg, rå løg, syltede agurker, ketchup, remulade, sød sennep og stærk sennep som tilbehør og så selvfølgelig pølser og pølsebrød.
IMG_3678[1]

IMG_3680[1]
IMG_3679[1]
Man kunne sagtens gå all in og lave sit eget tilbehør og bage brødene selv, så er du en haj i køkkenet så er det bare med at komme i gang.

Jeg er dog ikke nogen super kok, og HADER at bage, sylte osv. Så jeg holder mig bare til det jeg er bedst til.. Alt lade være 😉

Boden jeg har serveret det hele fra er hjemmelavet, du kan se guiden –HER– , og hotdog skiltet er lavet i Word og sat sammen af 3 stk. A4 papir.

1Pingbacks & Trackbacks on Cirkus tema – Aftenens cirkus menu

  1. […] Pynt, dekoration og bordopdækning i ægte cirkus stil Festen startede kl. 15.00 og gæsterne var indbudt til det helt store kaffe/kagebord (det kan du se her) og senere på eftermiddagen blev der serveret hotdogs direkte fra Hotdog boden (som du kan se her) […]

Leave a Reply