Børnefødselsdag – Sjov med frugt

IMG_3985[1]

Jeg har valgt at lave et indlæg fyldt med inspiration og gode idéer til sjove frugtfade, som helt sikkert vil være et hit til børnefødselsdagen

Herunder vil jeg indimellem ligge nye frugtfade ind når jeg har fundet på en ny banebrydende idé – som både er billig og nem at lave! 

Fødselsdag i december

Min datter er december barn, og selvom vi prøver at holde fødselsdag og jul adskilt kunne jeg ikke helt holde den aftale!
Jeg fik idéen med juletræet efter jeg havde glemt at hun skulle dele noget ud, jeg skydte mig ned til grønthandleren og tiggede ham til at åbne før tid. 20 min. senere stod jeg i vuggestuen og lignede den vildeste overskuds mor på trods af at jeg både glemte hendes fødselsdag og måtte ty til en nødløsning..

Nu kan jeg give idéen videre til alle jer med december børn.

IMG_3980[1]

Den skønneste palme Ø med clementin strand og banan/kiwi palmer
IMG_3997[1]

Jordbær/banan slangen til den seje drengefødselsdag

IMG_4013[1]

 

 

Derudover har jeg samlet nogle af de fineste og mest kreative frugt idéer hos alle jer derude.
Juletræet herunder har Line lavet til sin søns 1’års fødselsdag for hele familien. Line har også et lille december barn og selvfølgelig skulle han forkæles med et smukt og lækkert juletræ!

Sådan gør du
1 æble i bunden – derefter sættes en gulerod fast (på højkant) med tandstikker. Derefter pyntes der med alt jeres yndlingsfrugt og flag. Stjernen her er lavet af vandmelon men kan også sagtens laves af annanas, æble og andre slags meloner.

I kan se mere fra Line på hendes IG profil (lines_univers)

IMG_4303[1]

2 Comments on Børnefødselsdag – Sjov med frugt

  1. Skattejagt
    maj 5, 2015 at 12:27 pm (4 år ago)

    Supersjov idé at lave ’fødselsdagskager’ af frugt! Meget eksotisk. Tak for at du deler det, det er meget inspirerende!

    Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Børnefødselsdag – Sjov med frugt

  1. […] nogle år siden lavede jeg nogle andre versioner uden sukker som du kan se lige her.. Som i øvrigt lige skal opdateres kan jeg se. Det må komme på min meget lange “To […]

Leave a Reply