Børnedrinks til nytår

Nytårsaften er årets sidste fest, så selvfølgelig skal børnenes aften være mindst lige så festlig som vores. Jeg husker selv nytårsaften ret tydelig fra min barndom, og jeg elskede når min mor havde gjort det hele ekstra festligt med farverige drinks fyldt med sugerør, glimmer og parasoller.

drinks til børn
Min Zoey er nu 4 år, og er helt med på at vi skal feste nytårsaften og har nøje udvalgt tøj, neglelak og glimmerspray til håret. Så for at gøre hendes aften ekstra speciel, lige som min mor også gjorde for mig, så har jeg besluttet at børnene til festen også skal have drinks- lige som os voksne. Dog uden alkohol!

Herunder kan du se nogle bud på alkoholfrie drinks til børn.

15801055_10154903510009106_376201390_n90’er hittet – Filur

Selv den dag i dag elsker jeg filur, så selvfølgelig skal den om bord i børnenes drinksmenu. Den kan laves på 2 måder til børnene. Den ene version er med sodavand, og den anden er med grenadine. Zoey kan ikke fx ikke li sodavand, hvilket mange andre børn på hendes alder heller ikke kan. Og derfor skal de ikke snydes.

Du skal bruge:
Glas, sugerør, pynt & evt. en skive appelsin
Grenadine/Rød sodavand
Appelsinjuice

Sådan gør du:
Fyld glasset 2/3 del op med appelsinjuice og op med rød sodavand. Bruger du grenadine så fyld lidt mere juice i og top op med grenadine.

BananacoladaBanana Colada

Jeg elsker Pina Colada, og derfor skal pigerne have deres helt egen børneversion nytårsaften. De smager MEGA LÆKKERT! (Hvis du ikke selv drikker alkohol så kan du med fordel drikke denne, eller se nogle andre alternativer her).

Du skal bruge:
Glas, sugerør, pynt & evt. en skive ananas eller kokos
2 bananer skåret i halve (gerne frosne)
10 cl. ananas juice
4 cl. kokoscreme/mælk
isterninger

Sådan gør du:
Blend alle ingredienserne i en blender og hæld det hele over på glas og pynt med frugt. Så er det klar til servering. Du kan også komme lidt Blå curcacao sirup i, så deres drink bliver blå. Det ser så flot ud!

SlushiceFrugt slush-ice

Det skal du bruge:
Glas, sugerør, pynt og frugt
Multifrugt juice
Blåt saftevand

Sådan gør du:
Kom multifrugt juice og blå saft i en plast bøtte og kom det i fryseren. Lad det fryse lidt så det danner is på toppen og ned af siderne. Når det er klart tages det ud og røres rundt. Derefter hældes det op i et glas og pyntes. Så er det klart til servering.

 

børnedrinks

Tip til servering

Pynt gerne glassene med en kant af krymmel, farvet sukker, spiseligt glimmer, puf sukker etc.

Dyp glassene i pastoriseret æggehvide og derefter i det ønskede pynt.

Drinks til børn

Andre opskrifter til børn:

Labre Larver

Hvis dine børn er vilde med slik, og ovenikøbet labre larver, så er denne drink en sikker vinder. Den smager lige som labre larver – Zoey’s helt store favorit.

Du skal bruge:
Glas, sugerør, pynt – gerne labre larver sat på et grillspyd
10 cl. Cola
2 cl. Solbærsirup (alternativ 2 cl solbærsaft)
2 cl. Karamelsirup

Sådan gør du:
Kom lidt isterninger i glasset og hæld solbær og karamel sirup i og top op med colaen.

Isbjørn

Du skal bruge:
Glas, sugerør og pynt
15 cl sprite
2-3 cl Blå curcacao sirup

Sådan gør du:
Pynt med blå sukkerkant. Kom derefter lidt isterninger i glasset og hæld ingredienserne i.


Der var lidt at gå i krig med. Du kan også lave nogle lidt mere avancerede til både børn og voksne. Opskrifterne finder du her.  Der er opskrifter på alkoholfrie Mojitos, Strawberry Daiquiris, Ginger colada og en mega lækker mocktail med agurk. You gotta try it out!

Rigtig glædeligt nytår til jer herfra. Følg endelig med på både Facebook og Instagram, hvor der ugentligt bliver opdateret med inspiration til festlige højtider, børnefødselsdage, temafester, barnedåb og alt muligt andet nem d.i.y.

De aller festligeste nytårshilsner fra Samanda

2 Comments on Børnedrinks til nytår

  1. Anne
    december 29, 2016 at 4:39 pm (12 måneder ago)

    Tusinde tak for opskrifter. Det var lige hvad vi havde brug for. Jeg glæder mig til at lave dem på lørdag til børnene.

    Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Børnedrinks til nytår

  1. […] kan i øvrigt finde inspiration og opskrifter til drinks, både for børn, voksne og nogle ret lækre mocktails på […]

Leave a Reply