Alkoholfri drinks til nytår

Hvert nytår plejer jeg at drikke spandevis af mojitos og lækker champagne, men det bliver ikke i år da jeg er gravid, og formentlig heller ikke næste år da han stadig er så lille. Det skal dog ikke stoppe mig i at holde et brag af en nytårsfest, og et drinkskort hører sig bestemt til – denne gang bliver det bare med lækre mocktails og virgin drinks!

4 opskrifter til nytårsfesten

Jeg har fundet 4 lækre opskrifter frem på Mocktails som du kan se herunder og printe ud hvis du skulle have brug for en vejledning på selve dagen. Udover alle de lækre opskrifter findes der også en masse saft, juice og lemonade som man sagtens kan købe et lille lager ind af – for det er lidt sjovere end vand, og så kan børnene også være med.

Mange af mine ingredienser er fra Mixmeister.dk som både forhandler kvalitetsspiritus, ingredienser til drinks og cocktails samt krystalglas, karafler og lign.


 

Ginger Colada

alkoholfri drink

Jeg har muligvis fundet min nye favorit mocktail! Hvis du ikke har smagt den før, så er det bestemt på tide, og tro mig – du bliver afhængig!

Opskrift til 1 person

For at lave denne geniale mocktail skal du bruge 1 shaker, en morter, cocktailglas eller highball glas, sugerør samt følgende ingredienser

 • 1 cm frisk ingefær eller ingefær sirup
 • 4 cl. kokoscreme
 • 1 cl. limesaft
 • 10 cl. æblejuice
 • Isterninger

Fremgangsmåde

Skær ingefæren i små stykker og kom den direkte i din shaker. Tilsæt limesaften og muddle nu kraftigt, så saften fra ingefæren bliver frigjort. tilsæt nu isterninger, kokoscreme og æblejuice shake kraftigt. Stir det derefter over i dit glas og pynt evt. med en skive annanas eller kokos.


 

Virgin Strawberry daiquiri

Alkoholfri strawberry daiquiri

Strawberry daiquiri smager FANTASTISK, og det aller bedste ved denne opskrift er at den smager lige godt hvad enten der er alkohol i eller ej. På min strawberry daiquiri har jeg valgt at drysse spiseligt guld glimmer udover da vores tema er guld og glimmer.

Syntes du at det bliver lige en tand for mystisk kan du blot pynte med et frisk jordbær på kanten evt. dyppet i pufsukker – for det er jo nytår!

Opskrift til 1 person

Inden du går i gang skal du være i besiddelse af en blender eller lign. samt glas  (gerne cocktailglas eller champagneglas) sugerør og følgende ingredienser:

Fremgangsmåde

Det bliver næsten ikke lettere! I blenderen med alle ingredienser og blend. Smag til om du syntes den er for sur eller sød, og tilføj enten mere sirup eller lime for at tilpasse smagen efter dit behov. Derefter pynter du din virgin daiquiri med enten et friskt jordbær, glimmer eller lign. og afslutningsvis et afkortet sugerør.


 

Summer Grace

alkoholfri drinks

Endnu en lækker mocktail til nytårsfesten som bestemt også skal smages. Selvom det lyder lidt underligt med agurker og ginger beer i en drink, så smager det himmelsk og det er skønt med noget anderledes en gang imellem.

Opskrift til 1 person

Inden du begynder skal du bruge et glas (mine er krystalglas fra Mixmeister.dk), en morter, en ske og et sugerør samt følgende ingredienser

 • 2-3 skiver agurk
 • 4-5 mynteblade
 • 2. cl hyldeblomstsaft
 • 6 cl. ginger beer

Fremgangsmåde

Kom agurk og hyldeblomstsaft i et glas og mas det godt sammen. kom mynte og is i glasset og top med ginger beer. Rør efter, så ingredienserne fordeles i glasset.


 

Virgin mojito

virgin mojito

Ingen fest uden mojito’s! Og når man ikke kan få den med rom i, så må man lave den “Virgin style”!

Opskrift til 1 person

Inden du går i gang skal du bruge et glas, en morter, en ske, sugerør samt følgende ingredienser

 • 8-12 friske mynteblade
 • 2-3 skiver frisk lime
 • Knust is
 • 7Up

Fremgangsmåde

Mos mynte, rørsukker og lime direkte i glasset. Når saften er kommet ud i glasset, tilføjes den knuste is – cirka 4/5 dele fyldt glas og der toppes med 7Up.

 

Jeg håber i alle får en helt fantastisk nytårsaften, og hvis du afprøver en af drinksne så tag mig endelig på instagram @eventsbysam eller del billedet på min facebook væg og fortæl mig hvad du syntes – Du kan også bare smide en kommentar herunder, så ville jeg blive rigtig glad!

De bedste nytårshilsner Samanda / Eventsbysam

Ps. har du husket at pynte dine champagneglas? Hvis ikke, så kan du finde inspiration her

(Mousserende hyldeblomst saft er i øvrigt et rigtig godt alternativ hvis du ikke skal have champagne!)
champagneglas nytår

3Pingbacks & Trackbacks on Alkoholfri drinks til nytår

 1. […] Jeg elsker Pina Colada, og derfor skal pigerne have deres helt egen børneversion nytårsaften. Og de smager MEGA LÆKKERT! (Hvis du ikke selv drikker alkohol så kan du med fordel drikke denne, eller se nogle andre alternativer her) […]

 2. […] også lave nogle virkelig lækre mocktails (dem uden alkohol). Der er opskrifter på alkoholfrie Mojitos, Strawberry Daiquiris, Ginger colada og en mega lækker mocktail med agurk. You gotta try it […]

 3. […] i øvrigt finde inspiration og opskrifter til drinks, både for børn, voksne og nogle ret lækre mocktails på […]

Leave a Reply