3 påskedrikke til påskens fester

Denne gang er det ikke mig selv der har lavet lemonaden da jeg ved hvor travlt jeg får i påsken (og det gør i helt sikkert også), så det skal bare være nemt, hurtigt og smage LÆKKERT!

Jeg har brugt lemonaden fra Lorina, som bl.a. bliver forhandlet i Føtex og fås i mange forskellige smagsvarianter – og så er det UDEN alkohol og kan derfor med fordel serveres for børnene. Mændene drikker jo alligevel påskebryg, så dem er der ikke meget sjov i!

IMG_7052[1]

Påskeharens Gulerodsbryg

Ingen påske uden besøg fra påskeharen! Jeg vil væde med at samtlige børn i Danmark kender til historien om påskeharen, som jo kommer forbi om natten og gemmer påskeæg rundt omkring i hus og have. For at gøre det endnu mere interessant og festligt for gæsterne, så skal du da servere påskeharens gulerodsbryg lige inden de skal ud på påskejagt.

Kanten på mit glas er kokos farvet med grøn frugtfarve som er sat fast med karamel. Sæt evt. glasset i køleskabet dagen før så karamellen når at størkne. Den lemonade jeg har brugt til denne drink er appelsinlemonaden fra Lorina.

IMG_7055[1]

Pink Påske – Pigernes favorit

Hvis du skal holde påskefrokost for veninderne eller en tur i byen i weekenden så kan denne drink sagtens serveres, endda med en smule alkohol i. Den er smuk og forårslækker og så smager den endda hammer godt! Det er min absolut favorit drink, som bliver serveret i flæng herhjemme når jeg får veninder på besøg.

Mine glas er af mærket Kilners som forhandles i bl.a. IMERCO. Mine sugerør er fra Jaminasfest.dk og kan fås i mange forskellige farver. Det er den Pink Lemonade fra Lorina jeg har brugt og så har jeg pyntet med pink grape og hindbær. Nu kan forår og sommer da bare komme an.

IMG_7054[1]
Påskedrink med påskepip

Selvfølgelig skal påskekyllingen ikke glemmes, så her en vaske ægte påskedrink som alle med garanti ville kunne li. Den kan serveres til påskefrokosten, og både børn og voksne kan være med. Det er den originale Citrus Lemonaden fra Lorina jeg har brugt. Glasset er og så af mærket Kilner og kan forhandles i IMERCO og som prikken over i´et har jeg sat en lille skum kylling på kanten! SÅ blev det vidst rigtig påske.

Har du fundet ud af hvordan din påskebord skal dækkes? Hvis ikke så kan du finde mine bordopdækninger lige –her– Har du samtidig lyst til at give dig i kast med nogle sjove lege og aktiviteter til påskefrokosten? Så kunne dette indlæg måske hjælpe dig lidt på vej 3 aktiviteter til påskens fester

1 Comment on 3 påskedrikke til påskens fester

  1. Trine Jensen
    februar 11, 2018 at 10:02 am (9 måneder ago)

    Jeg var på udkig efter papirs sugerør og fandt dit indlæg, dog ville jeg nogle andre farver og mønster. Jeg skal nemlig bruge dem til romkugler som skal sættes på den ene ende og rules i diverse krymmel eller dyppes i chokolade .
    Jeg faldt over en shop som har dem til virklige lave priser og et kæmpe udvalg https://www.ctiparty.dk/menu-engangsservice-sugeroer-papirsugeroer-718c1 jeg vil sende dig lidt foto når jeg har lavet dem

    Svar

Leave a Reply