3 idéer til påsken med børn

Påsken nærmer sig så småt, og jeg er gået tidligt i gang med at forberede børnevenlige festidéer til den forestående familie fest. Det kan godt være kedeligt for børnene at skulle sidde med til bords og vente på at de voksne er færdige med at spise. Så herunder kommer 3 idéer til at gøre påsken for børnene mere spændene.

Mangler du samtidig nogle idéer til børnelege og aktiviteter så kan du finde inspiration her 3 aktiviteter til påskens fester

 IMG_6738Opdækning i børnehøjde – Til bords med påskeharen

Du kan sagtens både dække det smukke påskebord til dine gæster, og samtidig gøre det sjovt og eventyrligt for børnene, for hvem vil ikke gerne sidde til bords med selveste påskeharen?

Det kræver ikke de helt store krea skills at dække op på denne måde og det eneste det kræver er en serviet og et papirudklip med omridset af en kanin. Du kan downloade kaninen herunder både i brun og i hvid, alt efter hvad der passer bedst til jeres påskebord.

Påskehare prints

Påske billede.jpg2Kreative sysler – Den perfekte værtindegave

Hvad enten i skal til påskefest ude eller holde den derhjemme for hele familien så ville denne lille værtindegave bringe påskeglæde hos enhver er jeg sikker på. Børnene kan selv sidde og pusle med den inden påskefesten eller de kunne sidde under påskefrokosten og klippe klistre små påskekurve.

Du skal bruge
• Lysegrønt pap
• Plastic kopper
• Silkebånd
• Cellofan
• Slik/påskegodter
• “God påske” labels (kan downloades herunder)

Sådan gør du
Klip koppen over på midten så det bliver en lille skål. Mål pappet op og klip det ud så det ligner græs, det skal lige kunne dække toppen af koppen. Derefter klipser du det fast til koppen, binder silkesnor omkring og ligger slikket i skålen. Så pakker du den ind i cellofan og pynter med en sløjfe og det lille påskelabel.

God påske labels

kaninhaler

Kaninhaler & Påskeæg

Disse slikposer og måden at gøre det på er efterhånden blevet ret populær, og helt forståeligt – det er en vildt sød måde at servere slikket på. Søstrene Grene sælger poserne i forskellige størrelser og så printer man figur og tekst ud og klipser på. Du kan også bruge denne idé til invitation til fx fødselsdagen eller temafesten, du kan se hvordan lige her Frost Invitationer

Jeg har lavet nogle ark du kan printe ud herunder og bruge til alle størrelses poser. Du kunne også sagtens købe nogle farveblyanter eller sæbebobler og komme i posen og ligge til alle børnene så de har lidt at bruge tiden på.

Labels til godteposer

Så du ikke opslaget for sidste uge hvor jeg gav inspiration til 3 påskeaktiviteter? Så kan du se eller gense dem lige her 3 aktiviteter til påskens fester

1Pingbacks & Trackbacks on 3 idéer til påsken med børn

  1. […] børnene elske at der skete noget. Er du intersseret i endnu flere påske idéer så se endelig 3 idéer til påsken med børn eller Opdækninger til påskens […]

Leave a Reply